Ana SayfaEkonomiKatar Hava Yollarından “Business Class” Yolcularına Ödünç Bilgisayar!

Katar Hava Yollarından “Business Class” Yolcularına Ödünç Bilgisayar!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Katar Hava Yolları ABD elektronik yasağına çözümü ödünç bilgisayar vermekte buldu.

Katar Hava Yolları ABD’nin elektronik yasağı için çözüm üretti.  Ödünç dizüstü bilgisayar uygulaması için açıklama yapan şirket, önümüzdeki hafta ödünç dizüstü bilgisayar hizmetinin başlayacağını duyurdu.

ABD, bazı ülkelerden yapılacak direk uçuşlarda yolcuların cep telefonu ve bilgisayar gibi elektronik cihazlarla kabine girmesini yasaklamıştı. Yolcular söz konusu elektronik cihazları bavullarına veya çantalarına koyarak yolculuk yapacaktı. İşte bu gelişmeler ardından yolcuları için çözüm aramaya başlayan Katar Hava Yolları, çözümü tüm yolcularına ödünç dizüstü bilgisayar vermekte buldu.

Katar Hava Yolları ABD’ye direk olarak uçacak tüm yolcularına kabinde bilgisayar kullanma özgürlüğü tanıyarak, söz konusu yasak için hem ABD’ye tepkisini göstermiş oldu hem de yolcularına kaliteli hizmeti vermeye devam ettiğini gösterdi.

Katar Hava Yolları konuyla ilgili açıklamasında, Amerika’nın 8 Müslüman ülkeye yönelik başlattığı yasağa dikkat çekti. Hava yolu ulaşımında söz konusu ülkenin elektronik cihazlara karşı kısıtlama uyguladığının altı çizildi. Yolcuların bilgisayar ile yapacakları çalışmalara ara vermemesi için Katar Hava Yollarını tercih eden yolculara bu hizmetin verileceği açıklandı. Yolcuların kabine giriş yapmalarından sonra dizüstü bilgisayarların kendilerine verileceği duyuruldu. Yolcular çalışmalarını USB aracılığı ile yükleyerek, yolculuk süresini bu şekilde değerlendirebilecek denildi.  

Katar Hava Yolları Grubu Yönetim Kurulu Başkanı tarafından yapılan açıklamada “Katar Hava Yollarında Business Class’ta uçan tüm yolcularımız bu hizmetten yararlanabilecek. Uygulama önümüzdeki hafta itibari ile başlayacak” denildi.

ABD söz konusu geçen hafta içinde uygulamaya başlamıştı. Elektronik cihazla kabine girme yasağı Türkiye içinde geçerli. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.