Ana SayfaEkonomiEmekli Maaşını Getirene Hangi Banka Ne Kadar Promosyon Veriyor ? İşte Tüm...

Emekli Maaşını Getirene Hangi Banka Ne Kadar Promosyon Veriyor ? İşte Tüm Bankalar!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yıllarca yağmur çamur demeden Kar kış demeden çalışıp emekli olduktan sonra emekli maaşına bağlanıyoruz. Peki, maaşımızı nereden almaya devam etmeliyiz bu sorunun cevabını hiç düşündünüz mü? Bankalar arasında emekli maaşını getirene promosyon kampanyaları günden güne artmakta rekabet halinde dönüşmekte bu da emeklilerimizin işine geliyor. Bankalar bu bağlamda günden güne çalışma içerisinde bulunup, emeklilerin kendi bankasından maaş almasını istiyor. Böylelikle de emeklilerimiz hangi banka daha fazla özendirme veriyor ise oradan maaşını almayı tercih ediyor.

Hangi Bankalar Emekliye Ne Kadar Promosyon Veriyor?

Türkiye Ekonomi Bankası maaşını getiren müşterilerine sadece işlemler konusunda avantaj sağlıyor.

Akbank maaşını taşıyan herkese 300 TL değerinde chip para veriyor ve emekli müşterilerin yanında olduğunu gösteriyor.

Garanti Bankası bu alanda biraz daha ileri giderek emekli maaşını getiren her müşterisine 1 çeyrek altın bir de gram hediye ediyor.

Türkiye İş Bankası bu alanda diğer bana çok cüzi bir miktar olan sadece 50 TL maxipuan veriyor.

Türkiye Ziraat Bankası devletin bankası olduğu için müşterilerine yapacak olduğu havale işlemlerinde ve yıllık kart ücretlerinde para almayarak destek oluyor.

Denizbank ise emeklilere özel kampanyalarla ilgili olarak alışveriş yaptığınızda faiz almadan taksite bölerek ya da indirimli alışveriş fırsatı tanıyarak siz değerli emeklilerin yanında olmaya çalışıyor.

Finansbank da emeklilere promosyon veren bankalar içerisinde bir tanesi, her yıl CardFinans ayrıcalıkları ile toplamda 360 TL ye kadar vermiş olduğu bonuslarla emeklilerin kendi bankalarını tercih etmesini umuyor.

Hükümet de bu konuda Emekliye promosyon adı altında çalışmalarına devam etmiş ve 1000 TL ‘ den daha az maaş alanlara 300 lira, 1000 TL ile 2000 TL arasında maaş alan emeklilere 375 TL, 2000 TL’ den fazla maaş alanlara ise 450 TL promosyon vereceğini açıkladı. Bunun üzerine de Fiba Bankası maaşını getiren emeklilere 1000 TL’ den az olan emeklilere 30 TL, 1000-2000 TL arasında maaş alan müşterilerine 40 TL, 2000 TL den fazla maaş alan müşterilerine ise 50 TL promosyon vereceğini bildiren açıklama yaptı.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.