Ana SayfaEkonomiDaikin’in İlk Kombi Fabrikası Sakarya’da!

Daikin’in İlk Kombi Fabrikası Sakarya’da!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Daikin, kombi üretimi için Sakarya’yı seçti.

İklimlendirme uzmanı Daikin, 92 senedir yalnızca soğutma teknolojisi üretmekteydi. Kombi üretimine Airfel’li satın alarak geçmeyi hedefleyen Daikin, ısıtma sektöründeki ilk yatırımını Sakarya’ya yaptı. Sakarya’da üretilecek kombilerin 145 farklı ülkeye ihraç edileceği öğrenildi.

Daikin Kombi Üretimi İçin Sakarya’yı Üs Belirledi

Japon iklimlendirme uzmanı Daikin, Airfel’li satın alarak soğutma alanından ısıtma alanına da geçiş yapmış oldu. Sakarya’daki fabrikada üretilecek kombilerin Daikin markası altında piyasaya sürüleceği ifade edildi.

Daikin Türkiye CEO: 145 Ülkeye İhraç Edilecek

Kombi üretimi hakkında açıklama yapan Daikin markasının Türkiye CEO’su, “Markamız soğutma teknolojisiyle faaliyetlerine devam etmekteydi. Yaklaşık 90 yıldır sadece soğutma teknolojisi üreten dünya markası Daikin, ısıtma alanında da pazara giriş yapmaya hazırlanıyor. Markanın ısıtma alanındaki ilk yatırımı olan kombi üretim merkezi Sakarya’da hayata geçti. Burada üretilen kombiler 145 dünya ülkesine ihraç edilecek” dedi.

Daikin markasının Türkiye CEO’su Hasan Önder kombi üretiminin Türkiye’den başlamasının hem Türkiye hem de marka için çok önemli olduğuna değinerek, “Markamızın ürün çıktısına dahil edeceği kombilerin AR-GE çalışmaları merkezimizde yapıldı. Daikin markasını ve kalitesini üzerinde taşıyacak olan ilk kombiler, boyutuyla da yüksek performansıyla da tüketicilerin en fazla tercih edeceği ürünler arasında yer alacak. Markaya ait kombiler tüm dünyaya aynı anda açılacak. İhracatın artması için ürünlerimize yeni değerler ekledik. Avrupa’dan Asya’ya kadar her ülkeye ihraç edilecek kombiler pazarda önemli bir paya sahip olacak. Bu noktada Sakarya’daki üretim merkezi lojistik üs görevi üstlenecek. Hem marka hem Türkiye hem de Sakarya bu durumdan karlı çıkacak. Ürün gelişimi ise Sakarya’dan devam ettirilecek” şeklinde konuştu. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.