Ana SayfaEkonomiMüezzinoğlu: Emekliye Tatil Promosyonu Var

Müezzinoğlu: Emekliye Tatil Promosyonu Var

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Emekliyi rahatlatmak için yapılan çalışmaların olumlu sonuçlar verdiğini, özellikle promosyon verilmesinin emekliler üzerinde güzel tepkiler alınmasına yol açtığını söyleyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 12 milyona yakın emeklinin standartlarının yükseltildiğini hatırlatan Müezzinoğlu bundan sonraki süreçte de emekliler için çalışmaların yapılacağını söyledi. 2016 yılının çok zorlu geçtiğini ancak Türkiye’nin tüm zorluklara rağmen kötü günleri geride bırakmayı başardığını ve geleceğe umutla bakmaya devam ettiğini belirten Müezzinoğlu, 2016 yılında en çok yara alan sektörlerden birinin turizm sektörü olduğunu, bu durumda Rusya ile yaşanan gerginliğin yanı sıra ülke genelindeki sıkıntılarında büyük etkisi olduğunu ancak yeni yapılacak çalışma ile turizm sektöründe canlılık yaşanacağını söyledi.

Emekliler İçin Promosyon Önemli

Emekliye verilen promosyon hakkında açıklama yapan Müezzinoğlu, eski bakan Süleyman Soylu’nun süreci önemli bir noktaya taşıdığını son noktayı kendilerinin koyduğunu söyledi. Emeklilere verilen promosyonun çok önemli bir çalışma olduğunu belirten Müezzinoğlu, 12 milyon emekliyi ilgilendiren konunun memnuniyet ile karşılandığını söyledi.

Yeni Çalışmalar Yolda

Emekliler için yeni çalışmaların yapılmaya devam ettiğini belirten Müezzinoğlu, yeni çalışma ile hem emeklinin memnun olacağını hem de turizm sektörünün memnun olacağını söyledi. Türk Hava Yolları (THY) ile ortak bir çalışma yürüterek 1 milyon emeklinin Ege ve Akdeniz’de tatil yapmasının sağlanabileceğini belirten Müezzinoğlu, hedefin ilk etapta 1 milyon emekli olduğunu bu sayının artabileceğini söyledi.

Turizmcilerde Memnun Olacak

Turizmcilerin ekim ayı ile mart ayı arasında tesislerinde durgunluk yaşandığını ve bu durumun farklı alanlarda çalışma yaparak değiştirilebileceğini belirten Müezzinoğlu, bu aylarda ilk etapta hedef olarak belirlenen 1 milyon emeklinin 10 günlük tatil paketleri ile turizme katkı yapabileceğini, bu durumdan hem uygun fiyata tatil yapan emeklinin hem de turizm sektörünün memnun kalacağını söyledi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.