Ana SayfaKredilerQNB Finansbank'tan Tam 30.000 TL Kredi! Günde 15 TL'e Ve Anında Başvuru

QNB Finansbank’tan Tam 30.000 TL Kredi! Günde 15 TL’e Ve Anında Başvuru

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

İhtiyaç kredisi kampanyalarına bir yenisini ekleyen QNB Finansbank internet üzerinden yapılan kredi başvurularına 30 bin liraya kadar kredi veriyor.

QNB Finansbank 30 Bin TL İhtiyaç Kredisi

Kredi başvurusu için bankaya gitmek istemeyen tüketiciler QNB Finansbank’ın yeni ihtiyaç kredisi kampanyası olan Online Kredi’den faydalanarak başvurularını internet üzerinden yapabilirler. Mevcut ihtiyaç kredisi kampanyası sayesinde QNB Finansbank müşterileri internet şubeden ya da mobil uygulama üzerinden sadece birkaç dakika içinde kredi başvurusu yapabiliyorlar.

Finansbank’ın yeni ihtiyaç kredisi kampanyası olan bu kampanya sayesinde bankadan 1000 TL ile 30 bin TL arasında kredi talep edilebilir. 30 bin TL ve daha fazla miktardaki kredi başvurularınızı şubeden, normal ihtiyaç kredisi paketinden faydalanarak yapmanız gerekiyor.

İnternetten Başvuruyla 30 Bin TL Belgesiz Kredi

İnternetten başvuru yapılabilen QNB Finansbank internetten İhtiyaç Kredisi için tüketicilerden evrak talep edilmiyor. Ancak bankanın mevcut müşterisi olmayan tüketiciler kredi başvurusu yapabilmek için bankadan en az bir banka hesabı açtırmalılar.

Kredi başvurusu onaylandığında bankadan alınan kredi bankanın sisteminde kayıtlı olan hesabınıza aktarılır. Hesaplarınızı faal olarak kullanamıyor iseniz kredinizi almak için size en yakın QNB Finansbank şubesine gitmeniz gerekiyor.

Bankadan alacağınız ihtiyaç kredisi için en az 3 en fazla 48 ay vade talep edebilirsiniz. Kredinin taksitleri eşit olarak hesaplanır, toplu ödeme özelliği bu kredide aktif değildir.

Kredi için belirlenen kredi tahsis ücreti kredinin yüzde 0,5’i olarak tahsil edilir. 20 bin liralık bir kredi paketinde bu miktar 100 TL olarak hesaplanır. Buna ek olarak kredi kampanyasından faydalanmak isteyen tüketicilerin hayat sigortası yaptırmaları da zorunludur. Hayat sigortası bedeli yaklaşık 175 TL olarak tüketicilerden tahsil edilir.

10 bin liralık bir kredi paketi için 48 ay vade talep edildiğinde banka her ay ödenmesi gereken taksit miktarı 290,75 TL olarak hesaplanır. Bankadan alınan bu kredi için toplamda 13 bin 956 TL ödeme yapmak gerekiyor. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.