Ana SayfaEkonomiSüt Üreticisine Müjde! Destekler Yattı

Süt Üreticisine Müjde! Destekler Yattı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Süt üreticilerini sevindiren haber geldi. Ekim, Kasım ve Aralık dönemlerinin süt destekleri üretici hesaplarına yattı.

Kırklareli Süt Üreticileri Birliği Başkanı müjdeli haberi verdi. Başkan Hüseyin Demircan yaptığı açıklamada Ekim, Kasım ve Aralık dönemlerini kapsayan süt desteklerinin üreticilerin hesaplarına aktarıldığını açıkladı.

Süt üreticilerinin sabırsızlıkla beklediği destekler hesaplara aktarılmaya başlandı. Üreticilere bu haberi Kırklareli Süt Üreticileri Birliği Başkanı verdi. Başkan Hüseyin Demircan hesaplar aktarılan süt desteğinin Ekim, Kasım ve Aralık dönemlerine ait olduğunu belirtti. Hüseyin Demircan açıklamasında üreticilerin TC. numaralarının baz alınarak ödemelerin yapılmaya başlandığını ifade etti. Söz konusu dönemin destek ödemelerinin Ziraat Bankası hesaplarına yatmaya başladığının altını çizen Hüseyin Demircan, “TC. numarasının son hanesi sıfır olan üreticiler desteklerini 31 Mart tarihinde aldı. TC. numarasının son hanesi 2 – 4 olan süt üreticilerine ödemeler 7 Nisanda yapıldı. TC. numarasının son hanesi 6 – 8 ola üreticiler süt desteklerini 14 Nisanda alacak. Ekim, Kasım ve Aralık dönemine ait süt desteklerinden kentimizdeki beş bin 236 üretici yararlanacak. Desteğe konu olan süt miktarımız ise 67 milyon 484 bin 776 litreyi buluyor. Bu miktara verilecek destek ise üç milyon 796 bin 192 lira olacak” şeklinde konuştu.

Kırklareli Süt Üreticileri Birliği aracılığı ile sütünü satan üreticinin karlı olduğunu da ifade eden Birlik Başkanı Demircan, litre başına verilen desteğin 0,08 kuruş olduğunun altını çizdi. “Süt üreticileri, elde ettikleri sütü firmaya kendi imkanları ile sattığında destek miktarı 0,05 kuruş oldu. Bu noktada birlik aracılığı ile sütünü pazarlayan üretici litre başına 0,03 kuruş kar elde etti” diyen Başkan, birliğin önemine işaret etti. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.