Ana SayfaEkonomiTrafikten Men Edilen Araçlar Geri Dönüşüme Gitti

Trafikten Men Edilen Araçlar Geri Dönüşüme Gitti

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Son 1 yıldır otoparkta bekletilen sahipsiz motorlu araçlar hakkında karar verildi. Gaziantep’te trafik polis ekipleri tarafından el konularak yediemin otoparkına çekilen motosiklet ve otomobiller sonunda bulundukları yerden geri dönüşüm merkezine gönderilecek. Uzunca bir süredir sahipleri beklenen gerekli işlemlerin tamamlanması durumunda sahipleri teslim edilmesi gereken motosiklet ve otomobiller için vatandaşlar tarafından herhangi bir talep gelmeyince yetkililer söz konusu motorlu araçların geri dönüşüm merkezine gönderilmesi ve gereken işlemlerin yapılması kararını verdi. Yetkililer tarafından verilen bu karar sonrasında geri dönüşüm merkezine gönderilen araçlara gerekli işlemlerden geçtikten sonra farklı alanlarda tekrar kullanıma geçirilebilecek.

Farklı Suçlarda Kullanılmış Olabilir

Son 1 yıldır söz konusu motosikletlerin ve otomobillerin yediemin otoparkında bekletildiğini belirten yetkililer, araçların trafik polis ekipleri ve jandarma tarafından yapılan denetimlerde muayene, sigorta eksikliği, ruhsat eksikliği, plakanın olmaması gibi nedenler yüzünden ya da trafik tescili olmaması, sahte plakalı olması, kapkaç ve hırsızlık gibi suçlarda kullanılması dolayısı ile el konulduğunu açıkladı. Söz konusu sebepler yüzünden el konulan araçların uzunca bir süredir beklemede olduğunu belirten yetkililer aradan geçen zamana rağmen sahiplerinin almaması nedeni ile araçların Makine Kimya Endüstrisine (MKE) gönderildiğini açıkladı.

Motosiklet ve Otomobil

El konulan araçlar arasında 1200 adet motosiklet ve 20 adette otomobil olduğunu belirten yetkililer, söz konusu araçların polis nezaretinde ahtapot vinç yardımı ile kamyonlara yüklenip taşınacağını ve MKE merkezinde parçalara ayrılacağını söyledi. Parçalara ayrılan araçlar ihale ile satılabilecek ya da roket, barut, silah, fişek, mühimmat, patlayıcı yapımında kullanılabilecek.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.