Ana SayfaEkonomiAkdağ: 40 Bin Sağlık Çalışanı Alınacak

Akdağ: 40 Bin Sağlık Çalışanı Alınacak

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Sağlıkçıların beklediği müjdeli haber sonunda sağlık bakanından geldi. Sağlık Bakanı Recep Akdağ katıldığı televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklama ile haber bekleyen kişileri sevince boğan Akdağ, personel alımını bu yıl içerisinde gerçekleşeceğini, ilerleyen tarihlerde daha detaylı bilgilerin verileceğini söyledi. Akdağ konuşmasında referandumdan, terör ile mücadele konusuna kadar pek çok farklı alanda önemli açıklamalarda bulundu.

Referandum Sonucu Hazmedilmeli

16 Nisan tarihinde gerçekleştirilen referandumun Türkiye için çok önemli olduğunu belirten Akdağ, Türkiye’nin çok önemli bir eşikten geçtiğini milletin ferasetli davranarak çok önemli bir karar verdiğini söyledi. Referandumdan çıkan sonuca herkesin saygı duyması gerektiğini, sonucun hazmedilmesi gerektiğini belirten Akdağ, sonucun içselleştirilmesi gerektiğinin ve halkı sokağa davet edici hareketlerden kaçınılması gerektiğinin de altını çizdi.

Ana Muhalefet Toparlanmalı

Konuşmasında ana muhalefet partisi hakkında da yorumda bulunan Akdağ, Türkiye’de iyi bir muhalefet algısının olmadığını, halk nazarında zayıf ve itibarını kaybetmiş bir muhalefet partisi olmasını istemediklerini söyledi. Akdağ terör ile mücadelede atılan kararlı adımların halk tarafından takdir gördüğünü ve vatandaşın hükümete karşı güvenini artırdığını referandum sonucunun da bu güven ile alakalı odluğunu söyledi.

40 Bin Personel Alınacak

Türkiye’de 80 milyon insan olduğunu ve milletin kararına saygı duyulması gerekildiğinin altını çizen Akdağ istihdam konusunda da müjdeli bir haber verdi. Sağlık personelinin sayısının yetersiz olduğunun farkında olduklarını belirten Akdağ, aile hekimi sayısının 2 katına çıkarılacağını ve bu sene 40 bin adet personel alınacağını söyledi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.