Ana SayfaEkonomiBüyükannelere Özel Banka Kampanyaları!

Büyükannelere Özel Banka Kampanyaları!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Büyükanne Projesine bankalarda dahil olmaya hazırlanıyor. Torununa bakan ve proje kapsamında maaş alan büyükannelere bankalar cazip fırsatlar içeren farklı seçenekler sunmaya başladı.

Büyükanne Projesi pilot olarak belirlenen kentlerde hayata geçti. Bu kapsamda torununa bakan büyükannelere 425 liralık destek sağlanmaya başlandı. İlk ödemeleri alan büyük anneler projeden memnun kalırken, diğer kentlerde proje kapsamına alınacağı günü beklemeye başladı.

Torununa bakan ve pilot kentlerde projeden yararlanma hakkı kazanan büyükanneler ilk ödemelerini 14 Nisan 2017 tarihinde aldı. Buna göre 3 yaş ve altında torununa bakan büyükannelere 12 ay boyunca maddi destek verilmesi ön görüldü.

Projeye İlgi Yüksek Oldu

Pilot kentlerde ikamet eden ve Büyükanne Projesine başvuru yapan kişi sayısı yüz bini aştı. Projenin ilk etabında toplam 6.500 kadar büyükanne projeden yararlanama hakkı elde etti. Uygulanan Büyükanne Projesinde ödemeler, projeye dahil olduktan bir ay sonrasında verilmeye başlandı. Büyükanneler destek ödemelerini ise PTT müdürlük ve şubelerinden aldı. İsteyen büyükanneler ise destek ödemelerini PTT kart ile kolaylıkla çekti. PTT söz konusu kartlar için herhangi bir ücrette talep etmiyor.

Bankalar Avantajı Fırsata Dönüştürmeye Çalışacak!

Bu gelişmeler yaşanırken, bankalarda büyükannelere özel fırsatlar içeren bir kampanyaya başladı. Bankaların büyükannelere özel kampanyasında altın hesabı ve düşük faizli kredi seçeneklerinin olduğu görüldü. Büyükanne Projesinin daha kapsamlı hale getirilmesi ise bankaların bu konuda da yarışa başlayacağının ilk sinyallerini verdi. Bankaların emekli promosyonundaki yarışıysa son günlerde iyice arttı. Bir çok banka promosyon miktarları yükselttiğini duyurdu. Büyükannelere özel kampanyaların ise ilerleyen günlerde artması bekleniyor. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.