Ana SayfaBirikim & Yatırım

Birikim & Yatırım

Akbank Kur Korumalı Mevduat Hesabı Avantajları Nedir? 

Kur korumalı mevduat hesabı henüz 3 ayını doldurmamasına rağmen, ciddi bir talep görmüş durumda. Açıklanan en son rakamlara göre sistemden yararlananların yatırımları 540 milyar...

50 bin TL Faiz Getirisi Ne Kadar?

50 bin TL ne kadar faiz getirir? Vadeli mevduat, sürekli para kazandıran bir yatırım aracıdır. Risksiz bir yatırım aracı olması ve düzenli olarak gelir...

10.000 TL Faiz Getirisi Ne Kadar?

Mevduat faizlerinin yükselmesiyle birlikte insanlar, 10.000 TL faiz getirisi hakkında meraklanmaya başladı. Faizler o kadar çok yükseldi ki, 300 bin liralık dairenin kirası kadar...

20 bin TL Faiz Getirisi Ne Kadar?

20 bin TL ne kadar faiz getirir? Vadeli mevduat paranızı değerlendirebileceğiniz iyi bir yatırım aracıdır. Risksiz bir yatırım aracı olmasının yanı sıra, ne kadar...

Vakıfbank Altın Hesabı: Nedir? Nasıl Açılır?

Müşterilerinin birikimlerine destek olmak için Vakıfbank Altın Hesabı imkanı sağlayan banka, düzenli birikim talimatı verilmesi halinde bütçeden ayrılacak olan belli miktarlarla, gram altın tasarrufunda bulunulmasına destek vermektedir. Bu yazımızda Vakıfbank Altın Hesabı nedir? Vakıfbank altın hesabı nasıl açılır? Altın hesabı fiyatları nasıldır? Sorularını detaylı olarak açıklayacağız.

Yatırım Fonları ve Riskleri

Yatırım araçları konusunda seçenekler her geçen dönem artmaktadır. Birikimi bulunan kişilerin tercih ettiği yatırım şekillerinden biri de yatırım fonlarıdır. Yatırım fonu, yatırımcıların birikimlerinin piyasadaki çeşitli sermaye araçlarında değerlendirilmek üzere bir havuzda toplanması ve alanında uzman profesyonel yöneticiler tarafından yönetilmesi işlemine verilen isimdir.

Ortak Hesap Nedir?

Bankalarda mevduat hesabı açarak birikim yapılması çokça başvurulan bir durumdur. Aynı zamanda iki kişi ortak olarak banka hesabı açarak birikim yapabilir. Peki, ortak hesap nedir? Kimlerle ortak hesap açılabilir? Ortak hesap açmak için ne yapılması gerekir?

Halk Bankası Yatırım Hesapları

Halk Yatırım’da hesap açtırmak için Halkbank ya da Halk Yatırım şubelerine gitmeniz gereklidir. Banka size bir takım sorular yöneltecektir. Bu soruların uygunluk testinden geçmeniz ve...

Akbank Esnek Birikim Hesabı

Esnek birikim hesabı ile paralarınızı düzenli olarak biriktirme şansına sahipsiniz. Ayrıca bunu esnek bir şekilde de ödeme koşulu hakkınız bulunuyor. İşte Akbank esnek birikim hesabı hakkındaki detaylı bilgiler şöyledir...

Vakıfbank ARI Hesabıyla Birikim Yapın!

Birçok vatandaş, mevduat hesabı ile birikim yapmayı, istediği zaman nakit çekimi yapamama sorunu yüzünden tercih etmezken; Vakıfbank, tam da bu soruna çözüm olan bir mevduat hesabı kampanyası düzenliyor.

Yüksek Faizli Vadeli Mevduat Hesabı Halkbank’ta!

Halkbank, düzenlediği yüksek faizli mevduat hesabı kampanyası ile birlikte birikimlerinizi değerlendirerek, hayallerinize kavuşmanıza ve ihtiyaçlarınızı rahat bir şekilde karşılamanıza olanak sağlıyor. İşte Halkbank tarafından düzenlenen vadeli mevduat hesabı kampanyasına dair tüm detaylar!

Odeabank’tan Avantajlı Faiz Oranları ile Vadeli Mevduat Hesabı!

Odeabank, müşterilerine Türk Lirası ve döviz cinsinden birikim yapmak için avantajlı faiz oranları ile vadeli mevduat hesabı imkanı sağlıyor.

TEB’den Hoşgeldin Faizi ile Marifetli Hesap Kampanyası!

Türk Ekonomi Bankası (TEB), avantajlı faiz oranları ile müşterilerine özel gecelik vadeli mevduatta günden güne büyüyen, müşterilerinin diledikleri zaman paralarını yatırabileceği ya da çekebileceği Marifetli Vadeli Hesap imkanı sağlıyor.

Ziraat Bankası’ndan Altın Mevduat Hesabı!

Altınlarını yatırıma dönüştürmek ya da altınlarını korumak isteyen ancak çalınmasından ya da işçilik maliyetlerinden çekinen müşterilerine özel Altın Hesabı sunan Ziraat Bankası, altın mevduat hesabı sunuyor.

Garanti Bankası E-Vadeli Hesap!

Paranız yatırıldığı günden itibaren değerlenmeye başlar, istediğiniz zaman para çekmenize rağmen vadesi bozulmadan esnek bir şekilde kazanmaya devam edebilirsiniz. Vadeli hesap ile siz de birikimlerinizi değerlendirmeye başlayabilirsiniz.

Faiz Getirisi Olan Mevduat Hesapları!

Hane halkı tasarruflarını değerlendirmek amacıyla biriktirdikleri paralarını banka mevduat hesaplarına yatırabiliyor. Peki, bankaların hangi mevduatları faiz getirisi sağlıyor?

Ziraat Katılım Bankası Paylaşım Oranları!

Ziraat Katılım Bankası mevduatını değerlendirmek isteyen müşterileri için “katılma hesapları” sunuyor. Katılma hesaplarına parasını yatıran mevduat sahipleri, bankanın tayin ettiği oranlar üzerinden kar ve zarar paylaşımı gerçekleştiriyor.

Deniz Bank Bonus Nakit Avans Fırsatı!

Nakit avans kredi çekimleriniz için sahibi olduğunuz kredi kartıyla işlem gerçekleştirebilirsiniz. Denizbank Nakit Avans Kampanyası ile Denizbank müşteriyseniz sizlerde nakit avans kredi çekimlerinizde 10 bin TL’ye kadar kredi kullanabilirsiniz. 9 aya varan taksitlerle ihtiyaçlarınızı karşılayın, ödemesini zamana yayılmış bir şekilde gerçekleştirin.

ING Bank Turuncu Hesap Avantajları!

ING Bank Turuncu Hesap Avantajları, sizlere yüksek mevduat faiz oranları sunuyor. Hoş geldin faizi olarak sizlere %12 gibi oranlar sunulmaktadır. Bankanın E-turuncu hesabı hoş geldin faizi için 1 yıl boyunca size fırsat sağlıyor.

Deniz Bank Para Çekilebilir Mevduat Hesabı!

Birçok mevduat hesabına paranızı belirli faiz oranlarıyla yatırarak paranızın durduğu yerden değer kazanmasını sağlayabilirsiniz. Ancak paranız değer kazanırken siz paranızdan kullanmak istiyor veya çekmek istiyor olabilirsiniz. Bunun için vade beklemeden paranızı çekmek istiyorsanız Denizbank Para Çekilebilir Mevduat Hesabı sizler için sunulan ürünlerdendir.

Ziraat Bankası Nakit Avans Fırsatı!

Nakit avans işlemi için uygulanan faiz oranı %1,99’dur. 1000 TL’lik bir nakit çekimde 9 taksit baz alınırsa faiz oranınız %1,99 olduğunda aylık taksitler 124,86 TL olacaktır. Ödenecek faiz tutarı 123,26 TL’dir.

Enpara Altın Hesabı Avantajları!

Yatırım ürünlerinin en güveniliri olarak nitelendirilen altın ürünün satışı ve alımını sağlayan Enpara, Altın hesabıyla birikimlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Altın yatırımlar bir alışkanlık haline geldiyse, vadesiz altın hesabı için başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Yapı Kredi Esnek Hesap Başvurusu!

Yapı Kredi Esnek hesapla birlikte limitleriniz dahilinde acil nakit, ödeme ve alışveriş ihtiyaçlarınız bir sorun olmaktan çıkmaktadır.

Anadolubank Mevduat Hesapları ve Avantajları!

Anadolubank müşterilerine çok çeşitli bireysel mevduat ürünleri sunuyor. İşte Anadolubank mevduat ürünleri ve ürünler hakkında detaylı bilgiler...

KuveytTürk Altına Altın Katılma Hesabı!

Altın bankacılığı, son yıllarda giderek gelişmeye ve halk arasında da popülerlik kazanmaya devam ediyor. Kişilere tasarruf ederken kazanç sağlama imkanı sunan altına altın katılma hesabı birçok kişi tarafından tercih ediliyor. İşte KuveytTürk'ün sunduğu altına atın katılma hesabı...

Alternatif Bank Altın Biriken Hesap

ABank; insanları birikime yönlendirecek! Abank, Altın temelli olarak açılan hesap projesiyle müşterilerini tasarrufa yönlendiriyor. İşte ABank’ın Altın Biriktiren Hesap uygulamasıyla ilgili bilgiler…

Garanti Bankası Elma Hesabı

Birikimlerine değer katmak isteyen müşterileri için Garanti bankası Elma hesabı adında fon sunuyor. İşte garanti Elma Hesabı İle ilgili Diğer ayrıntılar...

En Kârlı Yatırım ve Yatırım Aracı Nasıl Belirlenir?

Elinizdeki parayı değerlendirmek için seçilecek yatırım araçları çok çeşitlidir. Elinizdeki para, dünya piyasaları hakkında bilginiz ve cesaretiniz hangi alanın en karlı yatırım olacağını belirleyecektir. Çünkü ülkemizdeki piyasa hareketleri, dünya piyasalarına istinaden şekillenir.

Bol Kazanç Getiren Yatırımlar

Cebinde bir miktar parası bulunan kişilerin gayesi, cebindeki parayı kullanarak kısa süre içinde bol kazanç sağlamaktır. Doğru yatırım yapıp kazanmak için, günümüzde değişik yatırım araçları mevcuttur. Üstelik internetin etkin kullanımı, bu kazançlı yatırım araçlarının seyrini daha yakından takip etme hatta anında müdahale etme olanağı verir.

Garanti Yatırım Hesabı

Uzun süredir yatırım hesabı açtırmak istiyorsanız Garanti yatırım hesapları sizin için çok faydalı olacaktır. Çünkü Garanti, senelerdir bu iş üzerinde çalışan ve deneyimli bir ekip ile yanınızdan ayrılmayan bir bankadır.

Odeabank Oksijen Hesap

Odeabank, oksijen hesapla birlikte müşterilerinin birikimlerine değer katıyor. Oksijen Hesap açanlar, birikimlerinin gün gün değerlenmesinin yanında ödeme gerçekleştirme ve nakit çekimini de hızlı bir şekilde yapabiliyorlar.

En Karlı Yatırım Yapmanın 10 Adımı!

Sizde internette “En karlı yatırım için ne yapmalıyız?” diye arayanlardansınız değil mi? Bu yazıda sizlere bu konuyu anlatacağız. Önünüzde toplam 10 adet adım var. Eğer bu adımları iyice uygularsanız başarıya ulaşacaksınız.

İş Yatırım Hesap Açma Alt Limiti

İsmi İş yatırım olan, İş Bankası’nın yatırım alanında yaptığı bu yenilik tüm yatırımcıları heyecanlandırıyor. Birçok yatırımcının aracı kurumunu değiştirip İş Bankası’nın yatırım hesaplarına geçtiğini duyuyoruz. Güler yüzlü ve misafirperver tavırlara sahip çalışanları sayesinde kısa sürede çok fazla yatırımcıyı bir araya toplayabilen İş Bankası, gün geçtikçe daha da gelişmektedir.

Akbank Mevduat Hesapları Nelerdir ?

Akbank ile artık hiçbir faiz etkisiyle karşı karşıya kalmadan mevduat hesaplarınızdan gönül rahatlığı ile yararlanacaksınız. Müşterilerinin yüzünü en iyi şekilde güldürmeyi hedefleyen Akbank ile para birikimlerinizi en hızlı şekilde sorunsuzca yapabilme şansına da sahip olacaksınız.

Garanti Bankası Yatırım Fonları

Garanti Bankası Yatırım Fonları; repo, sermaye piyasası ve hisse senedi araçlarıyla müşterisine fon desteği sağlamak Garanti Bankası’nın amaçlarından bir tanesidir. Bu yatırım fonları arasında SMART Fonlar, Katılım Fonları, Para Piyasası ve Kısa Vadeli Fonlar, Osmanlı Altın Fonu, Garanti’de Yatırım Fonu bunları oluşturmaktadır.

Getirisi Yüksek HSBC Modern Hesap ile Tanıştınız mı?

HSBC Bank Modern Hesap ile sizde %11,0 hoş geldin faizi ile tanışın. Hesabınızı en rahat şekilde yönetebilir, vade bozdurma derdi olmadan para çekip yatırma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca HSBC Bank Modern Hesap müşterilerine ücretsiz olarak EFT ve Havale yapma olanağı da sağlamaktadır.

ING Bank Vadesiz Altın Hesapları için Başvurular Çok Kolay!

ING Vadesiz Altın Hesapları birikimlerini altın üzerinden değerlendirmek müşteriler için sunulmuş bir hizmettir. Altın birikimlerinizin başınıza bir şey gelme riskini ortadan kaldırarak rahatça birikim yapmanızı sağlar.

İş Bankası Vadeli Mevduatlar ile Hesaplı Paralar!

İş Bankasında vadeli mevduat hesaplarınızda birikim yaparak anlık nakit ihtiyaçlarınızı da gönül rahatlığı ile giderme şansına sahip olabilirsiniz

Altın Hesabı Nasıl Açılır?

Günümüzde dövizlerin farklı iniş çıkışlar göstermesiyle altın daha güvenilir bir yatırım aracı olarak görülmeye başlandı. Ancak bunu yastık altında saklamak yerine bir hesap açtırıp orada tutabilir istediğiniz de bozdurabilir ya da daha da fazla satın alabilirsiniz. Peki altın hesabı nasıl açılır?

Vakıfbank Altın Günleri

Vakıfbank altın Çağı Hesabı ile artık yatırımlarınız güvende! Tam, çeyrek, yarım, cumhuriyet ya da yüzük, kolye, bilezik gibi değerli altında saklamanın en güvenli yolu Vakıfbank Yatırım Hesabı! Detaylar için...

2018 QNB Finansbank Altın Biriktiren Hesap

QNB Finansbank Altın Biriktiren Hesap ile geleceğinize adım atın. Kenarda eskiyen para yerine değer kazanan altına yatırım yapın. Finansbank Altın Biriktiren Hesap Başvuru ve detayları.

2018 Vakıfbank Yatırım Hesabı

2018 Vakıfbank Yatırım Hesabı avantajlı ve cazip fırsatlar sunar. Küçük yatırımlar, milyon dolarlık yatırımlar için en uygun yatırım araçları arasında bulunur. Peki Vakıfbank neler sunar? En karlı yatırım fonları nelerdir? En iyi, en uygun yatırım aracı nedir?