Ana SayfaBanka İş İlanlarıBurgan Bank Müşteri Temsilcisi Personel Alımı!

Burgan Bank Müşteri Temsilcisi Personel Alımı!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Burgan Bank yaptığı açıklamada Bireysel Bankacılık Portföy Yöneticisi pozisyonu için personel alımı yapılacağını bildirerek, başvuru yapacak olan adayların sahip olması gereken özellikleri belirtti.

Merkezi Kuveyt’te bulunan Burgan Bank 38 yıldır bankacılık sektörünün içinde olup, Türkiye’de de faaliyetlerine devam etmektedir. Yenilikçi bankacılık anlayışı ile yoluna devam eden Burgan Bank müşterilerine sunduğu yeni ürün ve hizmetlerle kendin devamlı yenilemekte, giderek büyüyen bir ivme sergilemektedir.

Burgan Bank Personel Alımları                                             

Burgan Bank portföy yöneticisi iş başvurusu yapacak olan adaylarda en az 5 yıl deneyim şartı aranmakla birlikte, daha önce banka şubelerinde bireysel bankacılık satış biriminde çalışmış olması isteniyor. 4 yıllık örgün eğitim veren üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ile bankacılık ile ilgili bölümlerinden mezun olmaları gereken adayların ayrıca Bireysel Emeklilik Sertifikası’na sahip olmaları, SPK Temel Düzey Müşteri Temsilcisi lisans belgesi ve SPK Temel Düzey – Türev lisansı sahibi olmaları, analitik düşünce yapısı sahibi, prezantabl, satış ve pazarlama teknikleri konusunda bilgi sahibi olmaları da gerekiyor. Banka personel alımı iş başvurusu yapacak olan erkek adaylardan da askerlik hizmetlerini bitirmiş olmaları isteniyor.

Burgan Bank Yeni Personellerin Görevleri

Burgan Bank tecrübeli personel alımı ile işe alacağı yeni personelleri banka bünyesinde tam zamanlı ve sürekli şekilde çalışacaklar. Bankaya yeni müşteriler kazandırılması, mevcut müşterilerin kullanımlarının artırılması, yerli ve yurtdışı piyasalarının güncel olarak takip edilmesi, müşterilere yatırım danışmanlığı yapılması gibi görevler alacaklar.

Burgan Bank İş Başvuruları

Burgan Bank eleman alımları ile ilgilenerek iş başvurusu yapacak olan adayların başvuruları banka ilgili birimi tarafından 1 Ekim 2017 tarihine kadar kabul edilecek. Yeni personeller pazarlama ve müşteri ilişkileri departmanında çalışacaklar. Burgan Bank iş başvurusu yapmak ya da bu duyurunun tüm detaylarını öğrenmek isteyen kişiler aşağıdaki bağlantıdan bu bilgilere erişebilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/burgan-bank-a-s-bireysel-bankacilik-portfoy-yoneticisi-1845249

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.