Ana SayfaBanka İş İlanlarıGaranti Bankası, Personel Alım İlanı! Son Başvuru 16 Ocak 2018!

Garanti Bankası, Personel Alım İlanı! Son Başvuru 16 Ocak 2018!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Bu içerikte neler var?

    Garanti Bankası, bankanın Finans departmanında görevlendirmek üzere en az üniversite mezunu banka personel alımı yapacak.

    Operasyon Merkezine şubelerden gönderilen işlemlerin şubeye taahhüt edilen sürelerde hatasız ve uygun olacak şekil yapılması için  Dış Ticaret ve Krediler Asistanı alımı yapacak olan Garanti Bankası, banka iş başvuru yapacak adaylar için aynı zamanda da yaş kriteri belirlenmiştir. Bu kriter 30 yaş olup, 30 yaşından büyük olanların başvuruları değerlendirme kapsamında yer almayacaktır.

    Söz konusu banka personel alımı kapsamında adaylar İstanbul’da istihdam edileceklerdir. Bu nedenle de başvuru yapacak adayların İstanbul’da ikamet ediyor olmaları ya da İstanbul’da ikamet edebilecek pozisyona uygun olmaları istenmektedir. Görev yeri Güneşli olup, Kocaeli’de de ikamet eden adayların başvuruları da değerlendirilecektir. İş sorumluluk bilinci gelişmiş olan, tüm işleri zamanında eksiksiz olarak yapan, insan ilişkileri de son derece iyi ve kuvvetli olan adayların başvuru yapmasını isteyen banka, tüm adayların aynı zamanda da İngilizce dil bilgilerini olmasını istemektedir.

    Banka iş ilanı kapsamında erkek adayların ise askerlik görevlerini yerine getirmiş olma kriteri bulunmaktadır. Askerliğini yapmamış adayların başvuruları da değerlendirme kapsamında olmayacaktır.

    Çevresinde her zaman hızlı, zaman yönetimi konusunda başarılı, operasyonel işleri seven, bankacılık sektöründe kariyer hedefleyen, masa başında ekran karşısında çalışmayı seven adayların başvuru yapmasını isteyen banka, söz konusu iş gereği yoğun tempo olacağından ötürü adayların da bu tempoya uyum sağlamalarını istemektedir.

    Başvurular 16 Ocak’ta sona erecek olup, 16 Ocak tarihinden sonra şartlara uygun olan adaylar ile iletişme geçilecektir.

    Garanti Bankası tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

    http://www.kariyer.net/is-ilani/garanti-bankasi-dis-ticaret-ve-krediler-asistani-1941598?

    Orhan Babaeski
    Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
    Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

    Merak ettiklerini sormak için:

    Yorum alanını doldurun.
    Lütfen adınızı buraya yazın

    Aramıza Katılın

    48,216BeğenenlerBeğen
    11,397TakipçilerTakip Et
    64TakipçilerTakip Et
    2,238TakipçilerTakip Et
    0AboneAbone Ol

    Garanti BBVA Müşteri Danışmanı Alımı!

    Banka, İstanbul'daki şubeleri için banka personel alımları yapacağını duyurarak açık pozisyonun Garanti BBVA Müşteri...

    QNB Finansbank 45 İlde Lise Mezunu Mobil Satış Temsilcisi Alacak!

    İlk Türk bankası olması ve yurtdışındaki piyasalar tarafından da kendisine duyulan güvenden dolayı her...

    Asgari Ücret Zammında 4 Farklı Senaryo!

    Asgari ücret zammıyla alakalı olarak bütün gözler 5 Haziran’a TÜİK tarafından açıklanacak olan enflasyon...

    TEB Lise Mezunu Makam Şoförü Alımı Yapacak!

    Türk Ekonomi Bankası TEB lise mezunu çok sayıda personel alımları yapıyor. Hem TEB hem de diğer banka personel alımları, banka iş ilanları, banka sınavları ve banka iş başvurularına sitemizden ulaşabilirsiniz.

    Kuveyt Türk Çağrı Merkezi Yetkilisi Alımı Yapıyor!

    Kuveyt Türk Katılım Bankası, İstanbul'un Anadolu yakasında Çağrı Merkezi Müdürlüğünde görevlendirmek için banka personel alımları yapacak.

    TÜRK-İŞ Açıkladı: Açlık Sınırı 10 bin 362 TL Oldu!

    TÜRK-İŞ tarafından açıklanan verilere göre 4 kişilik bir çekirdek ailenin aylık gıda masraflarını içeren...