Ana SayfaGündemAlbaraka Türk'e 2 Yeni Ödül: Türkiye’nin En İyi Katılım Bankası Seçildi!

Albaraka Türk’e 2 Yeni Ödül: Türkiye’nin En İyi Katılım Bankası Seçildi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Albaraka Türk Katılım Bankası, uluslararası finans dergisi olan World Finance’nin bu yıl sekizinci kez düzenlediği İslami Finans Ödülleri’nde iki farklı ödülün sahibi oldu. Banka Türkiye’nin En İyi Katılım Bankası seçilirken, yılın en iyi sukuk işlemi için de ödül sahibi oldu.

Albaraka Türk Katılım Bankası, Türkiye’de hizmet vermeye başlayan ilk katılım bankası olma özelliğini taşıyor. Aynı zamanda uluslararası arenada Dünya’nın en iyi katılım bankası olma hedefine adım adım ilerleyen Albaraka Türk Katılım Bankası, bu yolda kazandığı ödüller arasına iki adet daha ödül ekledi.

Albaraka Türk’e 2 Kategoride Ödül!

Uluslararası Finans Dergisi World Finance’nin bu yıl sekizincisini düzenlediği “İslami Finans Ödülleri 2018” de Albaraka Türk Katılım Bankası’na “Türkiye’nin En İyi Katılım Bankası” ve “En İyi Sukuk İşlemi” alanlarında iki adet ödül verildi.

Konu hakkında banka tarafından yapılan açıklamada görüşlerini belirten Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdürü Melikşah Utku, iki ödüle birden sahip olmaktan dolayı memnun olduklarını belirtti.

Atılan Adımlar ve Yapılan Yatırımlar Karşılık Buluyor!

Açıklamasında iki ayrı ödülün de Albaraka Türk Katılım Bankası’na verilmesinden son derece memnun olduklarını belirten Utku, uluslararası arenada elde edilen ödüllerin çoğalmasından gurur duyduklarını belirtti. Katılım Bankacılığı sektörüne öncülük eden bir banka olarak atılan adımların ve yapılan yatırımların doğru yolda olduğunun göstergesi olarak ödülleri işaret eden Utku,  yapılan yatırımların ve ortaya koyulan projelerin bankanın müşterileri tarafından da karşılık bulmakta olduğunu belirtti.

Albaraka Türk Katılım Bankası olarak Tier 1 Sukuk işlemi için aldıkları ödülün, banka tarafından atılacak yeni adımların habercisi olduğunu belirten Utku, katılım bankacılığı sektöründe Türkiye’de ilkleri gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirtti.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.