Ana SayfaBankacılıkTTNET Müzik Nedir? Ücretli Mi? Hangi Avantajlar Sağlanıyor?

TTNET Müzik Nedir? Ücretli Mi? Hangi Avantajlar Sağlanıyor?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

1 asırdan daha uzun geçmişe sahip olan Türk Telekom (TTNET), telefondan televizyona, internetten müziğe kadar çeşitli alanlarda hizmet vermektedir. TTNET Müzik ile müşterilerine kişisel müziklerine kolay bir şekilde erişim imkanı sağlamaktadır.

TTNET Müzik Nedir?

TTNET Müzik yani TTNET Muud Müzik, zengin şarkı arşivine sahip olan, müşterilerine mobil cihazlarından, kişiler bilgisayarlarının başında değillerken bile onlara müzik arşivlerine ulaşmasına imkan sağlayan Türk Telekom uygulamasıdır.

Muud Mobil ile Neler Yapılır?

Muud TTNET Müzik listesi ve uygulaması için abonelik ücreti zorunlu tutulmamaktadır. Kişiler 3 milyon adet hem yerli hem de yabancı şarkılara ulaşabilir, kendilerine özel favori listelerini oluşturabilmektedirler. Aynı zamanda oluşturulan TTNET Müzik listesi için webden erişim imkanı olup, son dakika müzik haberlerine anında ulaşma, oluşturulan albümleri, son dakika haberleri ve tüm etkinlikleri sosyal medya hesaplarında paylaşmak mümkündür.

Muud Mobil Hangi Platformlara Destek Veriyor?

Uygulamanın iPhone, iPad ve iPod Touch destekleri bulunmaktadır.

Offline Müzik Dinlenebilir mi?

Hayır, buna imkan verilmemektedir. Muud Mobil Uygulamadan müzik listesinin dinlenebilinmesi için internet bağlantısının olması gerekmektedir.

Eğer şarkılar geç açılıyor ya da uygulamada sorunla karşılaşılması durumunda 444 5 444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri aranması gerekmektedir. TTNET müşteri hizmetleri 7 gün 24 saat hizmet vermektedir.

Muud TTNET Şifresi Unutma!

Muuf şifresi unutma halinde uygulamadı giriş ekranında şifremi unuttum seçilmeli, takibinde de kayıt oluştururken yazılan cep telefonuna gönderilen şifre oraya girilmelidir. Eğer kayıt esnasında cep telefonu belirtilmediyse mail kontrol edilmelidir.

Muud Üyelik İptali için Ne Yapmak Gerek?

TTNet Müşteri Hizmetleri numarası aranmalıdır.

Muud Ücretli mi?

En çok karşı karşıya kalınan sorulardan biri de Muud Ücretli mi? Hayır. Free olanı mevcuttur. Free ya da Premium kullanmak müşteri özeline kalmaktadır.

Muud Premium Avantajları Nelerdir?

Muud Premium kullanan kişiler tüm müzikleri sınırsız bir şekilde dinleyebilmektedir. Müzik platformları arasında hızlı yükseliş gösteren TTNET Müzik uygulamasını Premium kullananlar çevrimdışı olarak da oluşturdukları arşivleri dinleyebilmektedirler. Aynı zamanda liste free olana göre daha HD kalitede olup, aylık olarak yerli 250 şarkıyı telefona yükleme imkanı da verilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.