Ana SayfaBanka İş İlanlarıTEB En Az Lise Mezunu Satış Temsilcisi Alımı Yapacak!

TEB En Az Lise Mezunu Satış Temsilcisi Alımı Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türk Ekonomi Bankası (TEB), bireysel ürünlerin aktif satışı konusunda görev alacak Aktif Satış Ekibi banka personeli alımı yapacağını duyurdu.

Türk Ekonomi Bankası (TEB) Adapazarı ve İzmit’te Bireysel Ürünler Aktif Satış Ekibi’nde görev alacak banka personeli alımı yapacağını duyurdu. İstihdam edilecek olan banka personelleri, kredi kartı satışı konusunda görev alacak.

TEB Banka İş İlanına Başvuru İçin Gereken Nitelikler

Türk Ekonomi Bankası (TEB), en az lise mezunu olan banka personeli alımı yapacağını duyurdu. İstihdam edilecek olan adayları Kredi Kartı ve Bireysel Bankacılık Ürünleri’nin sahada aktif satışını gerçekleştirmek üzere görevlendirecek olan banka, bankacılık ve satış alanında kariyer yapma hedefi bulunan adayların banka iş başvurusu yapmalarını talep ediyor.

İstihdam edilecek olan banka personellerini maaş + prim sistemi ile çalıştıracak olan banka, insan ilişkilerinde başarı gösteren, takım çalışmasına yatkın olan ve saha satış tecrübesine sahip adayların banka iş başvurusu yapmalarını talep ediyor.

Ofis dışında, sahada satış yapabilecek adayların iş başvurusu yapmalarını talep eden TEB, yoğun tempoda çalışabilecek olan, esnek çalışma saatleri ile uyum sağlayabilecek olan seyahat engeli bulunmayan adayların başvurularını bekliyor. TEB, aynı zamanda erkek banka personeli adayları için askerlik görevinin tamamlanmış olmasına ya da en az iki yıl tecilli olmasına da önem veriyor.

TEB Son İş Başvurusu Tarihi ve Detayları

Türk Ekonomi Bankası (TEB) tarafından 19 Nisan 2018 tarihinde açılan banka personeli alım ilanına aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla 27 Mayıs 2018 tarihine kadar banka iş başvurusu yapabilirsiniz.

https://www.kariyer.net/is-ilani/teb-turk-ekonomi-bankasi-aktif-satis-temsilcisi-adapazari-1869035
Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.