Ana SayfaGündemTürkiye'nin Sosyal Medyada En Etkin Bankası Ziraat Oldu!

Türkiye’nin Sosyal Medyada En Etkin Bankası Ziraat Oldu!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Marketing Türkiye ile BoomSonar’ın işbirliğinde organize edilen Social Media Awards Turkey 2018’de Türkiye’nin sosyal medyada en etkin bankası yine Ziraat Bankası seçildi.

Ziraat Bankası tarafından, alınan ödül hakkında yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin Sosyal Medyada En Etkin Bankası, 2018 yılında da Ziraat Bankası’nın oldu. BoomSonar ile Marketing Türkiye’nin işbirliğinde hayata geçirilen, sosyal medyada başarı gösteren markaların, ajansların, projelerin ve kişilerin ödüllendirildiği Social Media Awards Turkey 2018’in sahipleri açıklandı.

2 Yıl Üst Üste Türkiye’nin Sosyal Medyada En Etkin Bankası Ziraat Oldu!

Ödüller, sosyal medyada gösterilen performansın tarafsız bir veri ve veri analizine göre hazırlanan Social Brands Marka Endeksi sonuçlarına göre değerlendirilen Veri Analitiği Ödülleri’nin banka kategorisinde Ziraat Bankası, 2017 yılında olduğu gibi 2018 yılında da sosyal medyanın en etkin bankası olma ünvanına sahip oldu.

Alınan ödül hakkında açıklamalarda bulunan Ziraat Bankası Bankacılık Operasyonları ve İletişim Genel Müdür Yardımcısı Ali Kırbaş, sosyal medyada geçirilen zamanın tüm Dünya’da olduğu gibi Türkiye’de de her geçen gün artmaya devam ettiğini, Ziraat Bankası’nın da müşterilerine her alanda erişmek ve müşterilerine daha fazla hizmet sunabilmek adına sürekli iletişim halinde olunduğunu belirtti.

Sosyal medyanın iki taraflı interaktif iletişimin gerçekleştirilebildiği bir kanal olduğunu belirten Kırbaş, aynı zamanda sunulan içeriklerin tüketiminin de hızlı gerçekleşmesi sebebiyle üretimin sürekli olması, güncelliğin sürdürülebilir olması gerektiğini belirtti.

En Fazla Takipçi Ziraat Bankası’nda!

Türkiye’nin Facebook, Twitter ve Instagram’da en fazla takipçisine sahip olan finans kuruluşunun Ziraat Bankası olduğunu belirten Kırbaş, banka olarak müşterilerine içeriği doğru zamanda sunmaya çalıştıklarını, Ziraat Bankası için hazırlanan stratejiler için, ürün ve hizmetlerle alakalı içeriklerin, sosyal medya vasıtasıyla da müşterilere ulaştırabilmek adına geliştirme kaydettiklerini belirtti.

Ziraat Bankası’nın dış kaynak kullanmadan, sosyal medya yönetimi ve içerik üretimi gerçekleştirdiğini vurgulayan Kırbaş, bu çalışmaların bankanın bünyesinde gerçekleştirilmesinin de büyük bir anlam taşıdığını belirtti. Türkiye’nin sosyal medyada en etkin bankası olma ödülünü üst üste ikinci defa Ziraat Bankası’nın aldığını belirten Kırbaş, Ziraat Bankası’nın sosyal medyadan takip edip, etkileşimde bulunan müşterilere teşekkürlerini iletti.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.