Ana SayfaEkonomiİşte Hafta Sonunun Güncel Altın Fiyatları (5 Mayıs 2018)

İşte Hafta Sonunun Güncel Altın Fiyatları (5 Mayıs 2018)

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Serbest altın piyasası hafta sonu tatilinin ilk günü olan cumartesi gününde geçerli olacak altın fiyatlarını erken saatlerde belirledi. Gram altın güne 178 lira bandı ile başlarken, küçük yatırımcının gözü çeyrek altın fiyatını aradı. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar oldu? İşte güncel altın fiyatları ve piyasa gelişmeleri…

Serbest Altın Piyasası Güncel Gelişmeler…

Altın fiyatlarındaki sert yükseliş dünkü kapanışta kısmen de olsa sakinledi. Altın ons değeri günü düşüşle tamamladı. Çeyrek altın ve yarım altın fiyatını yüzde 0,50 yukarıya taşıdı. Cumhuriyet altını ise Cuma günkü kapanışı yüzde 0,84’lük artışla yaptı. Altın fiyatları için yeni gün serbest piyasa dahilinde başladı. Günün altın fiyatları ise şöyle oldu.

Gram Altın Fiyatı Bugün Ne Kadar?

Gram altın günün ilk alış işlemlerine 178,76 lira ile başladı. Gram altının hafta sonundaki satış fiyatı ise 178,89 lira oldu.

Çeyrek Altın Ne Kadar Oldu?

Çeyrek altın ne kadar oldu, sorusu serbest piyasanın açılmasıyla belli oldu. Buna göre serbest piyasada çeyrek altın alış fiyatını 286,02 liraya, satış fiyatını ise 292,49 liraya taşıdı.

Yarım Altın Fiyatı Ne Kadar?

Yarım altın Mayıs Cumartesiye 584,97 lira ile başladı. Yarım altının alış fiyatı ise 570,25 lira seviyesinde gün açılışı yaptı.

Tam Altın Ne Kadar (Güncel)?

Serbest altın piyasasında tam altın fiyatı güne yüzde 0,47’lik yükselişle başladı. Artış sonrasındaki alış fiyatı bin 143 lira oldu. Satış yönlü işlemlerse saat 08.15 itibariyle bin 166 liradan devam ediyor.

Reşat altını son günlerin en sert yükselişini kaydeden sarrafiye gruplarından olurken bugünün ilk alış işlemleri bin 215 lira ile yapıldı. Satış için belirlenen fiyatsa bin 227 lira olarak gözlemlendi.

Cumhuriyet Altını 5 Mayıs Cumartesi

Cumhuriyet altını satın alacaksanız bugünün satış fiyatı bin 195 liraya yükseldi. Cumhuriyet altını satacaksanız alış işlemleri ise yeni güne bin 183 liradan başladı.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.