Ana SayfaEkonomiKOBİ’lere ve Esnafa 2 Yeni Devlet Desteği Geliyor!

KOBİ’lere ve Esnafa 2 Yeni Devlet Desteği Geliyor!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Durgun piyasa ve yaşanan sıkıntılar ile esnafın zor günler yaşadığı dönemlerde hazırladığı paketlerle KOSGEB, bu dönemde de esnafa ve KOBİ’lere yeni katkılar vermeye hazırlanıyor.

Esnaflara Devlet Destekleri Devam Ediyor

Geçtiğimiz dönemler de farklı desteklemeler ile esnafı memnun eden devlet, önümüzdeki günlerde KOSGEB ile esnafın yüzünü güldürmeye hazırlanıyor. KOBİ ve esnafa yeni katkılar ile esnaf rahat bir nefes alacağa benziyor.

Bu yeni dönem içerisinde, tüm kitleyi hitap eden değişiklikler gündem de. Tüm kitleye verilen farklı yardımcı katkılardan sonra şimdi de esnafa katkı sağlayarak piyasadaki durgunluğu gidermeyi hedefliyor.

Esnaf Kart’tan TESKOMB Üyeleri Yarar Görecek

Esnaf Kart ile yapılan çalışmalar da, farklı bankalar ile çalışmalar yapıldığı ve görüşmelerin devam ettiği belirtildi. Esnaf Kart’tan TESKOMB üyeleri yarar görecek. TESKOMB üyesi olan esnafın, yüksek faiz oranlı kredi kartları yerine, faiz oranları aza indirilmiş, herhangi bir nakit para talebini karşılayabileceği bir kart tasarlanıyor. Esnafın rahat bir nefes alması, acil ihtiyacında kredi yerine kartını kullanabiliyor olması ve farklı avantajlar sağlanması konusuna önem verdiklerini belirten hükümet sözcüleri, desteklerin esnafı rahatlatmayı hedeflediklerini belitti.

Esnafa Katkı Paketinde Sona Gelindi

KOSGEB’in başlatmış olduğu esnafa katkı paketinde sona gelindi. Paketten yararlanmak isteyen, şartların uyduğu tüm şirket sahipleri ya da esnaflar ilgili bankalara başvurabilecek. Başvurudan sonra, banka ve KOSGEB’in KOBİ’nin ihtiyacına, şirket özelliklerine ve çalışma alanına göre belirlediği tutarlar da, kredi ve kart tutarlarının, esnafın kamu ya da banka borçlarına göre şekil alacağı belirtiliyor. Ayrıca faiz indirimi, destek kredi ve Esnaf Kart’ın KOBİ’ler tarafından ilgi görmesi bekleniyor.

KOSGEB son hazırladığı katkı paketini KOBİ’lere duyurmayacağını, yararlanmak isten tüm KOBİ, esnaf ve şirketlerin başvuru yapabileceğini açıkladı.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.