Ana SayfaBanka İş İlanlarıDenizbank Banka İş İlanları Yayınladı! En Az Lise Mezunu Personel Alınacak!

Denizbank Banka İş İlanları Yayınladı! En Az Lise Mezunu Personel Alınacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Denizbank, İŞKUR kayıtlı olmak üzere en az lise mezunu olan banka personeli alımı gerçekleştirecek. Banka, adayları telefonda satış temsilcisi kadrosunda istihdam edecek.

Denizbank tarafından yayımlanan banka iş ilanları arasında yer alan ve en az lise mezunu banka personeli adaylarının istihdam edileceği iş ilanında adaylar Telefonda Satış Temsilcisi kadrosunda istihdam edilecekler.

Denizbank İş Başvurusunda Aranan Genel Nitelikler

Denizbank iş başvurusu yapacak olan adayların telefonda satış ve müşteri geri kazanımı konusunda yetenekli olmalarını önemsiyor. Aynı zamanda adayların güçlü ikna kabiliyetine sahip olmalarını da önemseyen banka, hedefe yönelik olarak ve müşteri odaklı bir şekilde çalışma yürütebilecek olan banka personeli adaylarının iş başvurusu yapmalarını talep ediyor.

Denizbank tarafından iş başvurusunda aranan nitelikler arasında etkili bir ses tonuna sahip olunması yer alıyor. İnsan ilişkilerinde başarılı olan, iletişim yeteneklerini geliştirmiş, diksiyonu düzgün adayların başvurularını bekleyen Denizbank, adayların takım çalışmasına yatkın olmalarını da önemsiyor.

Analitik düşünme yeteneğini geliştirmiş, iş disiplinine sahip olan, Microsoft Office programlarını etkin bir şekilde kullanan adayların banka iş ilanlarına başvuru yapmalarını bekleyen banka, aynı zamanda erkek adayların askerlik görevinin tamamlanmış olmasına ya da en az iki yıl tecilli olmasına da önem veriyor.

Denizbank İş Başvurusu ve İşe Alım Süreci Detayları

Denizbank tarafından yayımlanan banka iş ilanına başvuru yapan adaylar Telefonda Satış Temsilcisi kadrosunda istihdam edilecekler. İŞKUR kayıtlı olan adayların başvuru yapabileceği program ile birlikte adaylar ilk etapta 1 ay Deniz Akademi’de eğitim görecek, sonrasında ise 2 ay boyunca iş başında eğitim görecekler. 3 aylık süreç sonunda banka sınavı ve banka mülakatında başarı göstermiş olan bu adaylara Denizbank tarafından iş teklifi yapılarak istihdam edilecekler.

Denizbank’ın 7 Mayıs 2018 tarihinde güncellediği banka personeli alım ilanına aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla 30 Haziran 2018 tarihine kadar banka iş başvurusu yapabilirsiniz.

https://www.kariyer.net/is-ilani/denizbank-iskur-telefonda-satis-temsilcisi-2048726
Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.