Ana SayfaEkonomiAraç Sahiplerine Çifte Müjde! Benzin ve Motorine İndirim Geldi

Araç Sahiplerine Çifte Müjde! Benzin ve Motorine İndirim Geldi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bu içerikte neler var?

Artan dolar kuru ve petrol fiyatları araç sahiplerinin zam beklentisine neden olurken, akaryakıta son dakika indirimi yapıldı. Motorin ve benzinin litre fiyatındaki indirim gece yarısı itibariyle pompalara yansıdı.

“Akaryakıta Zam Beklemiyoruz”

Araç sahiplerini yakından ilgilendiren açıklamayı dün PÜİS Başkanı yapmıştı. PÜİS Başkanı Okumuş, zam beklentisi konusuna kesin bir dille cevap vermiş, fiyatları yakından takip ettiklerini bildirmiş, akaryakıta zam öngörülerinin olmadığını ifade etmişti. Bu açıklama araç sahiplerinin derin bir nefes almasını sağlamıştı. İşte bu açıklama üzerinden 24 saat bile geçmeden, akaryakıta sürpriz bir indirim haberi geldi.

Bazı akaryakıt istasyonları farklı oranlarda benzin ve motorine indirim yaptı. Akaryakıt indirimi ise 2 ile 7 kuruş arasında değişti. İstanbul genelinde hizmet vermekte olan bazı istasyonlardaki fiyatlarsa şöyle gözlemlendi.

İstanbul’da Benzin ve Motorin Fiyatları…

İstanbul’da kurşunsuz benzinin litre fiyatı 6 lira 10 kuruş seviyesinde bulunuyor. bu kapsamda kent genelinde bulunan Opet kurşunsuz benzinin litresini 6 lira 6 kuruştan satışa sundu. BP istasyonalrındaki pompa fiyatı ise 6 lira 4 kuruş olarak görüldü. Aytemiz ile Shell kurşunsuz benzinin litresini ise 6 lira 2 kuruşa çekti. Öte yandan motorinin litresi Aytemiz noktalarında 5 lira 51 kuruş oldu. BP ile Shell istasyonlarındaki pompa fiyatlarınınsa 5 lira 50 kuruş olduğu dikkat çekti. Motorinin litresi Opet’teyse 5 lira 53 kuruş seviyesinde bulunuyor.

Firmaların sürpriz akaryakıt indirimlerine memnun olduğunu ifade eden vatandaşlar akaryakıt istasyonlarına koştu. Depolarını indirimli fiyatlarla dolduran araç sahipleri, fiyatların artmasından endişe duyduklarına vurgu yapmayı da ihmal etmedi.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.