Ana SayfaEkonomiKapalıçarşı Altın Piyasası Güne Yükselişle Başladı! Gram Altın Bugün Ne Kadar Oldu?

Kapalıçarşı Altın Piyasası Güne Yükselişle Başladı! Gram Altın Bugün Ne Kadar Oldu?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Kapalıçarşı altın piyasası dün güne rekorla başladı. Gözler günün açılışına çevrildi. Güncel altın fiyatları herkesin dikkatini çekerken, altının gramı 15 Mayıs Salı gününe de 185 lira bandının hemen altında başladı. Çeyrek altın gün açılışını yüzde 0,47’lik artışla yaptı. Bugün çeyrek altın ne kadar oldu? İşte yeni günün ilk alış ve satış fiyatları…

Kapalıçarşı Altın Fiyatlarında 15 Mayıs 2018 (Salı)

Kapalıçarşı altın piyasası hafta açılışını rekorla yaparken, yatırımcılar ve vatandaşlar yeni günün fiyatları için internet başındaki yerini aldı. Çeyrek altın, yarım altın, tam altın, Reşat altın ve cumhuriyet altını güne yükselişle başladı. Günün en iyi primini ise yüzde 2,87’lik artışla Reşat altın yaptı. Diğer altın türlerindeki fiyat değişimleri ise sabah saatlerinde şöyle kaydedildi.

Gram Altın Ne Kadar Güncel Fiyat?

Kapalıçarşı altın piyasası dahilinde en çok işlem görenlerden olan gram altın yeni güne yüzde 0,29’luk artışla başladı. Fiyattaki yükseliş sonrasında gram altın alış fiyatı 184,92 liraya, satış fiyatı 184,98 liraya yükseldi.

Çeyrek Altın Ne Kadar?

Çeyrek altın satışlarının bir ay kadar hız keseceğini tahmin eden kuyumcu esnafı, çeyrek altının bugünkü satış fiyatının 299,77 lira olduğunu ifade etti. Çeyrek altın alış fiyatı ise günün ilk dakikalarında 293,15 liradan işlem görmeye başladı.

Yarım Altın Alış ve Satış Fiyatı?

Yarım altın güne yüzde 0,44’lük artışla başlaması ardından alışları 584,47 lira üzerinden fiyatlandırdı. Satış için uygulanan fiyatsa 599,54 lira olarak gözlemlendi.

Reşat Altın Bugün Ne Kadar Oldu?

Kapalıçarşı altın fiyatları incelendiğinde günün en iyi başlangıcını Reşat altın yaptı. Reşat altın alışta bin 240 lira 47 kuruş, satışta bin 252 lira 95 kuruşa yükseldi.

Tam Altın Ne Kadar?

Tam altın güne bin 172 lira 60 kuruş ile başlayan sarrafiyelerden oldu. Bu fiyat alış işlemleri için uygulanırken, satışlar saat 08.30 itibariyle bin 195 lira 42 kuruştan devam ediyor.

Cumhuriyet Altını Kaç Lira?

Cumhuriyet altın alacaksanız satış fiyatı Kapalıçarşı altın piyasasında bin 220 lira seviyesinde bulunuyor. Alış işlemleri aynı piyasada bin 208 liradan sürüyor.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.