Ana SayfaBankacılıkGüncel 2020 QNB Finansbank Çalışma Saatleri

Güncel 2020 QNB Finansbank Çalışma Saatleri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

QNB Finansbank çalışma saatleri, QNB Finansbank kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor, öğle arasına kaçta çıkıyor, mesai saatleri nasıl? Gibi soruların cevapları….

4 binden fazla ATM, bin 200’den fazla şubesi ve 28 binden fazla çalışanı ile müşterilerinin her zaman yanında olan QNB Finansbank, sunduğu banka kampanyaları ile de tüm ihtiyaçlara her zaman çözümler arıyor. En çok tercih edilen bankalar arasında yerini alan QNB Finansbank çalışma saatleri de en çok merak edilenler arasında oluyor.

QNB Finansbank Çalışma Saatleri

Bankaların çalışma saatleri birbirinden farklı olabiliyor. QNB Finansbank çalışma saatleri 17.30’da sonlanırken, Şekerbank ve ING Bank için bu 17.00 olarak belirlenmiştir. Bu nedenle bankaların çalışma saatlerini takip etmeniz geç kalmamak için önemlidir.

QNB Finansbank çalışma saatleri sabah 09.00’da başlamaktadır. İşlemlerini halletmeniz için 09.00’da gitmeniz gerekir. Ancak pazartesi ve Cuma günleri yaşanan yoğunluklar nedeniyle biraz daha erken gitmeniz, sıra olursa sıraya girmeniz işlemlerinizin öğleden sonra sarkmaması için önem arz eder.

QNB Finansbank Öğle Arasına Kaçta Çıkıyor?

Bir diğer önemli olan ise QNB Finansbank öğle arasına kaçta çıkıyor sorusudur. Banka çalışanları öğlen 12.30’da paydos verir. Bu 13.30’a kadar devam eder. Sabah sıra almışsanız ve sıra gelmemişse işleminiz öğleden sonraya sarkıtılır. Bu saat aralığında da banka kapalı olur. Yani bankacılık işlemleri dışında yapmanız gereken başka işleriniz varsa tavsiyemiz bunları yapmanızdır. Çünkü 1 saat boyunca banka işlemleri yapılmayacaktır.

Bir diğer önemli konu ise 17.30’da QNB Finansbank mesai saatleri sonlanır. Eğer bu saat aralığında banka içinde olursanız banka mesai saatleri sonlansa dahi son işlem alınana kadar banka çalışanları devam eder. Ancak 17.30’a kadar nasılsa sıra çok fazla diye banka dışında olursanız, bu saatten sonra bankaya alınmazsanız ve işlemlerini bir sonraki güne sarkar ve tekrar sıra almanız gerekir.

QNB Finansbank Haftasonu Açık mı?

Hayır. Banka haftasonları hizmet vermemektedir.

QNB Finansbank Bayramda Açık mı?

QNB Finansbank, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gibi dini bayramlarda, 1 Ocak, 1 Mayıs, 15 Temmuz, 19 Mayıs, 23 Nisan, 30 Ağustos ve 29 Ekim gibi resmi tatillerde hizmet vermemektedir.

QNB Finansbank İnternet Bankacılığı Çok Daha Hızlı!

QNB Finansbank çalışma saatlerini takip etmek yerine mobil veya internet bankacılığı kullanıcıysanız işlemlerini çok daha hızlı yapabilirsiniz. Artık banka şubelerinden yapılan pek çok işlem mobil ve internet bankacılığında da yapılıyor. Üstelik sıra beklemenize de gerek kalmıyor. Ödemeler, yapılandırmalar, ekstre tarih değişimleri, kredi ve kredi kartı başvuruları gibi tüm işlemlerini banka şubelerine gitmeden yapabilirsiniz. Merak ettiğiniz, bankaya soracağınız soruları da bankanın müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.