Ana SayfaEkonomiDün Rekor Tazeleyen Altın Bugün Ne Kadar? Gram Altın ve Çeyrek Altın...

Dün Rekor Tazeleyen Altın Bugün Ne Kadar? Gram Altın ve Çeyrek Altın Güncel Fiyatlar

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Altın fiyatları dün rekor tazeledi. Gram altın 185,7 liraya kadar çıktı. Yeni günün ilk gram altın satışları saat 07.49 itibariyle 185 lira bandından kopmadı. Çeyrek altın bugün 0,69’luk primle güne başladı. Cumhuriyet altınındaki yükseliş trendi devam etti.

Altın Fiyatları ve Gram Altın Yatırımcının Takibinde!

Altın piyasası dün yeni bir rekora imza attı. Altın ons değerinden destek alan fiyatlar piyasanın heyecanlanmasına neden oldu. Gram altın dün 184 lira bandından güne başlaması sonrasında, ilerleyen saatlerde 185 lira 70 kuruşa kadar yükseldi ve rekor tazeledi. Gram altın son fiyat yükselişi sonrasında, yılın ilk gününden düne kadar yatırımcısına yüzde 16’ya varan kazanç sağladı. Yatırımcı tarafında memnuniyet yüksekken, yüksek fiyat bandından altın almak zorunda kalanlarsa büyük kayıplar yaşadı.

Peki, bugün gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın satış fiyatı kaç lira? Yarım ve tam altın fiyatı yükseldi mi? Altın fiyatlarında güncel durum ne? İşte 16 Mayıs 2018 ve güncel altın fiyatları…

Gram Altın Bugün Kaç Lira?

Altının gram fiyatı tarihi rekor sonrasında günün ilk alış işlemlerini 185,14 liradan, satışlarını ise 185,16 liradan yaptı.

Çeyrek Altın Ne Kadar?

Çeyrek altın 16 Mayıs Çarşambaya 295,17 liralık alış fiyatı ile başladı. Çeyrek altın satış fiyatı ise 301,85 lira seviyesinde gözlemlendi.

Yarım Altın Satış Fiyatı Ne Kadar?

Yarım altın bugün yüzde 0,69 oranında değer artırdı. Alış fiyatı yükseliş sonrasında 588,50 liraya çıktı. Satıştaysa 603,69 liradan gün açılışı yapıldı.

Reşat Altın Ne Kadar?

Serbest piyasada Reşat altın fiyatı yüzde 4,34’lük prime kapı araladı. Reşat altın güne bin 260,47 liralık alış fiyatı ile başlarken, satış işlemleri bin 272,95 liradan başladı.

Tam Altın Satış Fiyatı!

Tam altın alacaksanız yeni günün satış fiyatı saat 08.07 itibariyle bin 203 liraya yükseldi. Tam altının alış fiyatı ise bin 180 lira üzerinden fiyatlandırıldı.

Cumhuriyet Altını Ne Kadar?

Cumhuriyet altını bugün alışta bin 228 lira, satışta bin 240 lira oldu.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.