Ana SayfaEkonomi18 Mayıs Cuma Güncel Altın Fiyatları Ne Kadar Oldu? Çeyrek Altın Kaç...

18 Mayıs Cuma Güncel Altın Fiyatları Ne Kadar Oldu? Çeyrek Altın Kaç Lira?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Güncel altın fiyatı bugün ne kadar oldu? Serbest altın piyasası 18 Mayıs Cuma günün altın fiyatlarını belirledi. Piyasada en çok işlem görmekte olan gram altın güne düşüşle başladı. Çeyrek altın ise 300 lira bandı üzerindeki satış fiyatına bugün de devam etti. İşte güncel altın fiyatları ve piyasa gelişmeleri…

Güncel Altın Fiyatları Güne Takip Altında Başladı

Güncel altın fiyatları vatandaşın en çok merak ettiği konular arasındaki yerini koruyor. Altın ülkemizde hem yatırım aracı hem de hediye olarak önem arz ederken, bu hafta fiyatlar sert yükselişlere ev sahipliği yaptı. “Çeyrek altın ne kadar? Cumhuriyet altını ne kadar oldu? Altın gram fiyatı kaç lira?” diyen vatandaş, soluğu internet başında aldı. Güncel altın fiyatları incelendiğinde fiyatların genel seyrinin yükseliş yönlü olduğu görüldü.

Altın Gram Fiyatı Yükseldi mi?

Altın gram fiyatı 187 liralık tarihi zirve ardından, 18 Mayıs 2018 tarihine 185 lira bandından başladı. Altın gram fiyatı bugün alışta 185 lira oldu. Altın gram başına bugün 185,03 liralık fiyattan gün açılışı yaptı.

Çeyrek Altın Ne Kadar?

Türk kültürünün vazgeçilmez hediyesi ve yastık altı yatırımın ilk adresi olan çeyrek altın bugün alışta 295,46 lira, satışta ise 302 lira 14 kuruşa yükseldi.

Yarım Altın Güncel Fiyatı!

Yarım altın bozduracaklar dikkat! Yarım altının alış fiyatı güne yüzde 0,65’lik artışla başladı. Alış işlemleri 589,08 liradan devam ediyor. Öte yandan yarım altın satışta 604,28 liraya alıcı buluyor.

Tam Altın Bugün Ne Kadar?

Tam altın almayı planlıyorsanız bugünün satış fiyatı bin 204 lira 87 kuruş seviyesinde bulunuyor. Alış için belirlenen fiyatsa bin 181 lira 86 kuruş!

Reşat Altın Ne Kadar?

Altın yatırımında yüksek kazanç garantileyen Reşat altın saat 08.30 itibariyle yüzde 3,18 değer artırdı ve alış işlem fiyatını bin 250 lira 47 kuruşa yükseltti. Serbest altın piyasasındaki satış fiyatı ise bin 262 lira 95 kuruş seviyesinden gün açılışı yaptı.

Cumhuriyet Altını Alış/Satış Fiyatı!

Cumhuriyet altını güne yüzde 0,49 artışla başlarken, alış fiyatı bin 218 liraya çıktı. “Cumhuriyet altını satış fiyatı ne kadar?” diyorsanız satışlar şu anlarda bin 230 liradan yapılıyor.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.