Ana SayfaEkonomiHafta Sonu Altın Fiyatları! 19 Mayıs Cumartesi Çeyrek Altın ve Cumhuriyet Altını...

Hafta Sonu Altın Fiyatları! 19 Mayıs Cumartesi Çeyrek Altın ve Cumhuriyet Altını Ne Kadar?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Altın fiyatları genel yükseliş seyrine hafta sonunda da devam etti. Çeyrek altın 300 lira bandının üzerinde satışa sunuldu. Cumhuriyet altını fiyatı yüzde 0,73 arttı. Güncel altın fiyatlarının sıkı takipçileri güne “Gram altın ne kadar?” diyerek başladı. Altın fiyatlarında son durum haberimizde…

Altın Fiyatları Yatırımcısını Yanıltmadı

Hafta sonunun altın fiyatları serbest piyasada artan bir grafik çizdi. Yatırımda en güvenli liman olan altın, bu haftayı yükselerek geçirdi. Uzun vadedeki kazancını kısa döneme sığdıran altın, yatırımcısına kazanç kapısını sonuna kadar açtı.

Yatırımcı ve vatandaşlar hafta sonunda altın fiyatları takibine devam ederken gram altın, çeyrek altın ve cumhuriyet altın fiyatı günün en merak edilen fiyatları oldu. Çeyrek altın bugün ne kadar oldu? Gram altın kaç lira? Cumhuriyet altını satış fiyatı ne? İşte tüm bunlar ve çok daha fazlası…

Gram Altın Hafta Sonu Fiyatı!

Gram altın yatırımcısının yüzünü güldüren bir haftayı geride bırakmak üzere! Gram altın hafta tatilinin ilk gününde 186,73 liradan satışa sunuldu. Gram altın bozduracaklar dikkat! Gram altın bugün alışta 186,60 liraya yükseldi.

Çeyrek Altın Ne Kadar?

Çeyrek altın ihtiyacının arttığı düğün sezonunda çeyrek altın fiyatı da yükseldi. Çeyrek altın bugün alışta 297,32 liradan işlem görmeye başladı. Satışta ise 304 lira 4 kuruştan alıcı buldu.

Yarım Altın Güncel Fiyatı!

Yarım altın 19 Mayıs Cumartesi günü serbest piyasada 608,08 liralık satış fiyatıyla dikkat çekti. Serbest altın piyasası alış işlemlerini ise 592,78 lira üzerinden fiyatlandırdı.

Altın Ons Değeri Arttı!

Altın ons değeri güne yüzde 0,15’lik yükselişle başladı. Artış sonrasında altın ons değeri 1.292,98 seviyesine yükseldi.

Reşat Altın Ne Kadar?

Reşat altın değerine değer katmaya bugünde devam etti. Güne yüzde 3,41 yükselişle başlayan Reşat altın alışta bin 259,47 lira oldu. Satış fiyatı ise saat 08.30 itibariyle bin 271 lira bandında bulunuyor.

Cumhuriyet Altını Alış/Satış Fiyatı!

Artan Cumhuriyet altını fiyatına rağmen vatandaş, Cumhuriyet altını almaktan vazgeçmedi. Satış fiyatı bugün bin 239 liraya yükselen Cumhuriyet altını, alışta bin 227 lira oldu.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.