Ana SayfaEkonomiAltın Piyasası Haftaya Nasıl Başladı? Çeyrek Altın ve Gram Altın Bugün (21...

Altın Piyasası Haftaya Nasıl Başladı? Çeyrek Altın ve Gram Altın Bugün (21 Mayıs Pazartesi) Ne Kadar?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Altın piyasası yeni haftaya yükselişle başladı. Gram altın 21 Mayıs pazartesi gününü 187 lira bandından açtı. Çeyrek altın haftanın ilk işlem gününde yükselişe devam etti. Cumhuriyet altını, yarım altın ve Reşat altını da haftaya değer artırarak başlayanlardan oldu. İşte güncel altın fiyatları…

Altın Piyasası Yeni Haftaya Hızlı Başladı

Altın piyasası haftanın ilk işlem günü için iş başına geçti. Geçen haftayı yükselişle tamamlayan altın fiyatları bu haftanın merak konusu oldu. İlk işlem gününün altın fiyatlarını merak edenler soluğu internet başında aldı. Bugün çeyrek altın ne kadar? Cumhuriyet altını satış fiyatı kaç lira? Güncel altın fiyatları arttı mı? Altının gram fiyatı düştü mü? İşte tüm bu sorular an itibariyle belli oldu. Altın piyasası güncel fiyatlarsa serbest piyasada şöyle gözlemlendi.

Gram Altın Ne Kadar

Gram altın yeni haftaya yükselişle başladı. Gram altın günün ilk satışlarına 187,05 liradan başladı. Haftanın ilk alış işlemlerine ise 187,02 liralık fiyat uygulandı.

Çeyrek Altın Ne Kadar?

Çeyrek altın haftanın ilk işlem gününde yatırımcının takibinde olan altın türlerinden oldu. “Çeyrek altın ne kadar?” diyen vatandaş fiyat araştırmasına erken saatlerde başlarken, çeyrek altın bugün alışta 298,04 lira, satışta 304,78 lira ile gün açılışı yaptı.

Yarım Altın 21 Mayıs Pazartesi Ne Kadar Oldu?

Yarım altın bugün alışta 594,22 lira, satışta 609,55 liraya yükseldi.

Tam Altın Alış Fiyatı Kaç Lira?

Tam altın almayı planlıyorsanız fiyatlar haftaya yükselişle başladı. Artış sonrasında tam altın alış fiyatı bin 192 lira, satış fiyatı ise bin 215 lira oldu.

Reşat Altın Ne Kadar Oldu?

Reşat altın güne yüzde 3,63’lük artışla başladı. Yatırımcısını memnun eden artış sonrasında alış fiyatı bin 271 liraya yükseldi. Reşat altın bugün satışta ise bin 283 liradan alıcı buldu.

Cumhuriyet Altını Bugün Ne Kadar?

Cumhuriyet altını 21 Mayısa yükselişle başlaması sonrasında alış fiyatını bin 239 liraya taşıdı. Serbest piyasada cumhuriyet altını günün ilk satışlarını bin 251 liradan yaptı.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.