Ana SayfaGündemVolkswagen Touareg’in Türkiye Fiyatı Belli Oldu!

Volkswagen Touareg’in Türkiye Fiyatı Belli Oldu!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Volkswagen’in Touareg modelinin Türkiye’ye kaç liradan gireceği belli oldu.

Volkwagen’in Yeni SUV Modeli Türkiye Fiyatı Ne Kadar?

Volkswagen Touareg’in dünyadaki SUV araç pazarındaki iddialarını artırmak için değil, ayrıca premium SUV segmentinde yer alan araçların teknolojisinin ve kalitesini üst seviyelere çıkartılması amacıyla Türkiye’ye geldiği bildirildi. VW Touareg, Türkiye’de satışa 286 beygirlik 3.0 litrelik dizel motoru ile 2918 yılının haziran ayında 157 bin euro fiyattan başlamak üzere sunulacak. Touareg modelinin Volkswagen’in premium araç segmentinin temsilcilerinden biri olduğunun altı özellikle çizildi.

Touareg SUV Açığını Kapatacak

Volkswagen yetkilileri yaptıkları açıklamalarda Mercedes, BMW ve Audi’nin aynı segmentteki araç modellerinin rakibi olduğu, ayrıca Touareg’in VW açısından bir diğer öneminin de dünya genelinde kendileri dışındaki araç markalarının toplam satış rakamlarının içinde SUV modellerinin oranının yüzde 34 olduğunu, Volkswagen’de bu oranın yüzde 14 olduğunu, Touareg’in de bu açığı kapatacağını bildirdiler.

Dünyada SUV Araç Satışları Yüzde 12.7 Arttı

Bu konu hakkında Volkswagen Türkiye Genel Müdürü Gino Bottaro, 2018 yılının haziran ayından itibaren Touareg modelinin satışının başlayacağını, Türkiye’deki ilk satış fiyatının 157 bin euro olacağını, bu modelin diğer markaların aynı segmentteki araçlarının satışlarına da katkıda bulunacağını, 2017 yılında dünya genelindeki SUV satışlarının bir önceki yıl olan 2016 yılına göre yüzde 12.7 oranında arttığını, bu büyümenin Avrupa’da, Ortadoğu’da ve Afrika’da yüzde 19.2 oranında olduğunu, dünyadaki SUV model araç satışından Volkswagen markasının 8. sırada olduğunu ve 868.862 adet araç satıldığını söyledi.

Türkiye’de SUV Araçların Oranı Yüzde 18

Gino Bottaro, Volkwagen’in dünyadaki SUV satışlarında en çok satış rakamını artıran marka olduğunu, 2017 yılında VW’ye ait markaların toplam satışlarının yüzde 19’luk kısmının, kendi markalarının yüzde 14’lük kısmının da SUV modellerinden oluştuğunu, Türkiye’de bu oranında SUV araç pazarının dünya geneline göre yüzde 18’de kaldığını da söyledi.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.