Ana SayfaKrediler2018 Şekerbank Kredileri

2018 Şekerbank Kredileri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Hayallerini ertelemek istemeyen müşterilere kucak açan Şekerbank kredileri 0850 222 78 78 no’lu çağrı merkezi, en yakın Şekerbank şubeleri veya tüm operatörlerden 1953’e SMS göndererek alınabilir. İnternet üzerinden sunulan hizmetler kapsamında istenen ürün, hizmet, vade ve tutarla ilgili geri ödeme planı hazırlanabilir.

Şekerbank Kredileri – İhtiyaç Kredisi

Şekerbank ihtiyaç kredisi başvuru işlemlerini şubeler üzerinden tamamlarken sunulan teklifler anlık olarak değerlendirilebilir. Çocuk eğitim, SMS, özgür, profesyonellere özel, kamu çalışanlarına özel, emekli maaş müşterilerine özel, borç transferi, arsa, bireysel finansman ve memur-sen üyelerine özel Şekerbank ihtiyaç kredisi faiz oranları tutar ve vade tercihine göre değişiklik gösterebilir. Tatile çıkmak isteyenlerden okul masrafını sorunsuz karşılamak isteyenlere kadar nakde sıkışanlar Şekerbank tekliflerini gözden geçirebilirler.

Şekerbank Taşıt Kredisi

İstediği otomobile bir an önce kavuşmak isteyenler Şekerbank taşıt kredisi başvuru işlemlerini başlatabilirler. 48 aya varan vade seçeneklerinden aracı rehin göstererek faydalanmak mümkündür. 2.el araçlarda sadece 15 yaşa kadar kredi verilir. Şekerbank taşıt kredisi faiz oranları tutar ve vade göz önünde tutularak hesaplanır. 0 km araçlarda fatura değeri üzerinden işlem yapılırken 2.el araçlarda kasko bedelinin %70’inden fazlasına kredi verilmez. Banka, gerekli görmesi halinde kefil talebinde bulunma hakkını saklı tutar.

Şekerbank Konut Kredisi

Kira ödemekten bıkıp kendi evine sahip olmak isteyenlere sunulan teklifler arasında; kentsel dönüşüm, yeniden finansman desteği, kooperatiften konut, konut tamamlama, 30 yıl vadeli ve işyeri kredisi sayılabilir. Şekerbank konut kredisi başvuru işlemleri sadece şubeler üzerinden yapılabilir. 10 yıla kadar uzayan vadeye ek olarak ekspertiz değerinin %80’ine kadar kredi talebinde bulunulabilir. Şekerbank konut kredisi faiz oranları ve ücret bilgileri için Şekerbank web sitesi ziyaret edilebilir. Konut kredisinde geri ödemeler; sabit faizli, eşit taksitler halinde, artan ya da esnek ödeme planına uygun olarak yapılabilir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.