Ana SayfaBanka İş İlanlarıICBC Turkey Bank Bireysel Bankacılık Alanında Uzman Alımı Gerçekleştirecek!

ICBC Turkey Bank Bireysel Bankacılık Alanında Uzman Alımı Gerçekleştirecek!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Son 3 senedir dünya üzerindeki en büyük banka ve kuruluş olarak hizmet vermekte olan ICBC Turkiye Bank, yayımlamış olduğu bir ilan ile banka personel alımları gerçekleştireceğini duyurdu. Yayımlanan bu ilana göre ICBC Turkey Bank, Perakende Bankacılık Grubu Şube Bireysel Bankacılık ve Satış Kadrolarında görevlendireceği Uzman, Yönetmen, Yönetmen Yardımcılarını bünyesine katacak.

Adaylarda Aranan Şartlar Neler Olacak?

ICBC Turkey Bank iş ilanları arasında yer alan bu ilana göre, Bireysel Bankacılık alanında Uzman alımı gerçekleştirecek olan banka, iş başvurusunda bulunan adaylarda bazı şartlar arayacak. Örneğin; banka, bu ilana başvuruda bulunan adaylar arasından üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun olan, bankacılık sektöründe en az 2 sene çalışarak tecrübe edinen ve ikna edici bir kabiliyete sahip olan adayları tercih edecek. Öte yandan banka iş başvuruları kapsamında bu ilana başvuruda bulunan adaylarda çözüm ve hedef odaklı çalışan bir birey olmasına, hem yazılı, hem sözlü olarak iyi derecede İngilizce biliyor olmasına ve tercihen SEGEM Belgesi ya da BES sertifikasına sahip olmasına bakılacak.

İşe Alınan Personellerin Görevi Ne Olacak?

Banka iş ilanları arasında yer alan bu ilana göre, bahsi geçen departmanlarda görevlendirilmek üzere işe alınan Uzman, Yönetmen ve Yönetmen Yardımcıları, ICBC Turkey Bank bünyesinde mevcut müşterilerin hoşnutluğunu sağlamak, bankaya en uygun bir şekilde temsil etmek gibi görevler üstlenecek. Ayrıca işe alınan personeller, bankanın hedef müşteri kitlesine ziyaretler düzenleyecek, görüşme raporları hazırlayacak ve banka çalışma kriterlerine göre müşterileri değerlendirerek piyasa araştırması yapacak.

İş ilanları arasında ICBC Bank’ın bu ilanının kendine uygun olduğunu düşünen adaylar, aşağıdaki adres üzerinden başvuruda bulunabilecek.

https://www.kariyer.net/is-ilani/icbc-turkey-bireysel-bankacilik-uzmani-yonetmeni-2100537

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.