Ana SayfaKariyerŞekerbank Çalışanlarına Tanınan Haklar

Şekerbank Çalışanlarına Tanınan Haklar

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Şekerbank, Türk bankacılık sektörünün en eski ve en köklü bankalarından biridir. Yaklaşık olarak 65 yıldır bu alanda hizmet vermekte olan Şekerbank, müşterilerine vermiş olduğu hizmetlerin yanı sıra, çalışanlarına tanımış olduğu haklarla da sektörde önemli bir yer edinmektedir. Dolayısıyla da banka kariyeri yapmak isteyen bireylerin dikkatini çekmektedir.

Şekerbank Misyon ve Vizyonu

Sektörde önemli ürün ve hizmetler sunarak müşterilerinin memnuniyetini kazanan Şekerbank’ın bugünlere ulaşmasındaki en büyük pay, edinmiş olduğu vizyon ve misyonudur. Şekerbank’ın kendisine vizyon olarak; Türkiye’de aktif büyüklükte olan bankalar sıralamasında ilk 10’a girerek, küçük işletmelerin (KOBİ) finansmanında lider haline gelebilmeyi edinmektedir.

 Bankanın kendisi için belirlemiş olduğu ve yıllardır bu hedefler doğrultusunda faaliyet gösterdiği misyonu ise; Anadolu Bankacılığı anlayışı ile köyden kente; yerel özellikleri ve talepleri – ihtiyaçları göz önünde bulunduran, herhangi bir bankası bulunmayan tüketicilere de bankacılık hizmetleri sunan, mutlu müşterisi, personelleri ve iştirakleri ile beraber ekonomik büyüme kaydeden, gücünü köklü geçmişinden alan çağdaş bir banka olmaktır. Bankanın edinmiş olduğu bu vizyon ve misyon, bireylerin Şekerbank kariyer planlamalarında büyük etken olmaktadır.

Şekerbank Çalışanlarına Tanınan Sosyal ve Kariyer İmkanlar

Şekerbank kariyer hedefine ulaşan banka çalışanları, çeşitli maddi ve sosyal haklar elde etmektedir. Şekerbank çalışanlarına tanınan maddi ve sosyal olanaklar; Emekli Sandığı, ücret politikası, yabancı dil tazminatı, yemek kartı uygulaması, kaza grup sigortası, sağlık olanağı, izin olanağı, servis ve göç tazminatı, seyahat harcırahı, evlenme, doğum, giyim yardımları gibi çeşitli sosyal yardımlardır.

Şekerbank kariyer hedefi ile çalışan haline gelen bireylere her türlü kazaya karşı sigorta yaptırılırken, yemek kartı uygulaması ile çalışılan bölgelere ve günün şartlarına göre yemek yardımı yapılmaktadır. Ayrıca sağlık hizmetleri yalnızca çalışanlara değil, ailelerine de Şekerbank Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı tarafından sağlanmaktadır.

Şekerbank Çalışanları Ne Kadar Maaş Alıyor?

Kariyer planlama doğrultusunda Şekerbank’ta kariyer yapan bireyler, çalışmakta oldukları pozisyona ve seviyeye göre maaş almaktadır. Kesin bir maaş belirtmek mümkün olmamakla beraber, tahmini olarak Şekerbank gişe görevlilerinin maaşları 2 bin 45 TL’den, atış temsilcisi maaşları 2 bin 179 TL’den, müfettiş yardımcısı maaşları 3 bin 348 TL’den, uzman yardımcılığı maaşları 3 bin 253 TL’den, servis görevlisi maaşları 2 bin 985 TL’den, güvenlik maaşları ise 2 bin 554 TL’den başlangıç göstererek artmaktadır.

Bu içerikte yer alan bilgilerin tamamı; banka çalışanları tarafından sunulan bilgiler ışığında hazırlanmış olup, ilgili banka tarafından teyit edilmemiştir. Bilgilerin doğruluğu için bankanın resmi internet sitesini incelemenizi tavsiye ederiz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.