Ana SayfaBankacılıkVakıfbank ATM Para Çekme ve Yatırma Limiti

Vakıfbank ATM Para Çekme ve Yatırma Limiti

Vakıfbank, ATM’ler aracılığı ile banka hesabından para çekmek isteyen müşterilerine güvenlik için limit sınırlaması getirmektedir. Peki Vakıfbank ATM para çekme limiti ve Vakıfbank ATM para yatırma limiti ne kadar?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank, Türk bankacılık sektöründe finans hizmetleri sağlayan ve kamu bünyesinde faaliyet gösteren bir bankadır. Türkiye genelin yüzlerce şubesi ile hizmet vermekte olan Vakıfbank, bu hizmetlerini yalnızca şubeleri üzerinden değil, ayrıca en yakın Vakıfbank ATM, internet bankacılığı, telefon bankacılığı ve mobil şubeleri üzerinden de hizmet vermektedir. ATM’leri üzerinden kolaylık sağlayan banka, müşteri güvenliğini sağlayabilmek adına Vakıfbank ATM para çekme limiti ve para yatırma limiti uygulamaktadır. Bu limitlerse banka müşterileri açısından merak konusudur. 

Vakıfbank ATM Para Çekme Limiti

Vakıfbank ATM Para Çekme Limiti
Vakıfbank ATM Para Çekme Limiti

Vakıfbank ATM en yakın şubeleri aracılığı ile hemen hemen her türlü bankacılık işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilmeye imkân sağlamaktadır. Banka, ATM’leri sayesinde şubelerde beklemek yerine anında para çekebilen banka müşterileri, ayrıca hesaplarına diledikleri kadar para yatırabilmektedir.

Banka, ATM’leri aracılığı ile para çekme işlemlerine belli bir limit koymaktadır. Pek çok bankada olduğu üzere Vakıfbank günlük para çekme limiti 5 bin TL kadardır. Bahsi geçen bu limitin üzerinde işlem gerçekleştirecek olan müşterilerine komisyon uygulamaktadır. Yani bu durumda ATM’lerden para çekme limitinin üzerinde para çeken banka müşterileri belli bir komisyon oranı ile karşı karşıya kalmaktadır.

Vakıfbank ATM Para Yatırma Limiti

ATM Para Yatırma Limiti
ATM Para Yatırma Limiti

Vakıfbank günlük para çekme limiti uygularken, aynı zamanda para yatırma işlemleri için ve bir sınırlama getirmektedir. Vakıfbankası ATM para yatırma limiti, 10, 20, 50, 100 ve 200’lük banknotlardan halinde yatırılması şartı ile herhangi bir sınır uygulanmaktadır. Müşteriler ATM’ler üzerinden yatırdıkları paraların yırtık, katlanmış ya da hasarlı olmamasına dikkat etmesi gerekmektedir. Ayrıca Vakıfbank günlük para yatırma limiti olan 20 bin TL’nin bir anda değil, parça parça yatırılmasında fayda görülmektedir.

Vakıfbank ATM İşlem Ücretleri

Vakıfbank, genellikle ortak ATM’lerin kullanımından ücret talep etmektedir. Ortak ATM’lerden Vakıfbank hesap kartı ile para çekme işlemi gerçekleştiren tüketiciler, 350 TL’ye kadar olan para çekme işlemlerinden 5 TL + BMSV, 350 TL üzeri para çekme işlemlerinde yüzde 1 + 2 TL + BMSV ve Vakıfbank hesap kartı ile bakiye öğrenme işlemlerinde ise işlem başına 1 TL + BMSV ödemesi yapmaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.