Ana SayfaKredilerFiba Banka Ekim Ayı Faiz Oranları

Fiba Banka Ekim Ayı Faiz Oranları

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Fiba Banka, ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar için 48 ay vadeye kadar geniş seçenekler sunan bir paket hazırladı. Kredi kampanyası uyarınca isteyen müşteriler masraf ödemeden kredilerini alabilecekken, isteyen müşterilerse düşük faiz oranlarından yararlanabilecekler.

Masraf ödemek istemeyen vatandaşların karşılaşacağı faiz oranı nispeten yüksek olurken, kredi tahsis ücreti ödeyerek finansman sağlayacak müşterilere uygulanacak faiz oranı ise daha uygun olacaktır.

30.000 Türk Lirası Üst Limit

Fiba Banka kredi kapsamında bütün vade ve tutarlarda birbirinden farklı seçenekler sunmaktadır. Her tutarın ve vadenin faiz oranı ayrı olduğu gibi, masrafsız ihtiyaç kredisi ile kredi tahsis ücreti ödenen ihtiyaç kredisinde ödenen faiz oranları da farklılık arz etmektedir. Ancak her iki seçenekte ve bütün vadelerde değişmeyen tek koşul; çekilebilecek kredinin tutarıdır. Fiba Banka’dan alınabilecek azami kredi miktarı her koşulda 30.000 Türk Lirası ile sınırlıdır.

Kredi Tahsis Ücreti Binde 5

Bankanın sunduğu ilk seçenekte dosya masrafı alınacak kredinin binde 5’i kadar. 30.000 Türk Lirası için bu meblağ 150 Türk Lirasıdır. Bu kredi seçeneğinde 3.000 Türk Lirasından 20.000 Türk Lirasına kadar olan kredi kullanımlarında; 0-12 ay arası vade süresinde faiz oranı aylık yüzde 1,29’dur. Vade süresi 12-24 ay aralığında olursa faiz oranı aylık yüzde 1,35 oranına yükselmektedir. 25-36 ay aralığında aylık yüzde 1,41 olan faiz oranı, 37- 48 ay aralığındaki vadelerde aylık yüzde 1,51 olarak gerçekleşmektedir.

20.000 Türk Lirası ile 30.000 Türk Lirası arasındaki kredi kullanımlarında; 0-24 ay arası vadelerde faiz oranı aylık yüzde 1,41 iken, 25- 48 ay aralığındaki vadelerde faiz oranı aylık yüzde 1,51 seviyesindedir.

Masrafsız Seçenek

İhtiyaç kredisinin bu seçeneğinde müşteriden dosya masrafı alınmamaktadır. Ancak faiz oranları masraflı seçeneğe göre daha yüksektir. 30.000 Türk Lirası miktarda kredi için 36 aya kadar uygulanacak faiz oranı aylık yüzde 1,69 iken, vade 37-48 ay aralığında olursa faiz oranı yükselerek aylık yüzde 1,79 oranına ulaşmaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.