Ana SayfaEkonomiEmekliye Promosyon İmzaları Saat 16.00’da Atılacak

Emekliye Promosyon İmzaları Saat 16.00’da Atılacak

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Emekliye promosyon çalışmalarına bu gün nokta konacak. Sosyal Güvenlik Kurumu ve Ziraat Bankası arasında yapılan protokol bu gün saat 16.00 itibari ile imzalanmış olacak. böylelikle emekli vatandaşların aylardır merakla beklediği promosyon ödemeleri kesinlik kazanmış olacak.

Başbakan Binali Yıldırım’ın verilecek promosyon miktarları ardından iyice sabırsızlanan emekliler sonunda emekli maaşlarına ödenecek promosyon haklarına kavuşacak.

Emeklilerin yakından takip ettiği ve uzun zamandır gündemden düşmeyen promosyon miktarları ile ilgili Başbakanın yaptığı açıklamada; bin liradan düşük maaş alanlara 300 TL, bin ile iki bin arasında maaş alan emekliye 375 TL, iki bin üzerinde emekli maaşı alanlara 450 TL’lik promosyon ödemesi yapılacağı bildirilmişti.

Kamuya ait bankalar tarafından onaylanan bu promosyon miktarları yanı sıra, özel bankalarda promosyon yarışına katıldı. Özel bankaların müşteri portföylerini genişletmek adına daha yüksek promosyon ücretleri ödemesi bekleniyor. Promosyonlardan yararlanmak içinse emeklilerin banka ile üç yıllık anlaşma yapması gerekiyor.

Emekliye promosyon çalışmalarında iş sadece tarafların protokolü imzalamasına kalmıştı. İşte emeklinin beklediği büyük gün geldi. Bu gün saat 16.00’da imzalanması beklenen protokolde taraflar karşılıklı imzaları atmış olacak. Emekli vatandaşları yine heyecanlandıran bu haber sonrasında gözler protokol imza toplantısına çevrildi.

İmzaların atılmasından sonra resmileşen emekli maaşına promosyon ödemeleri ise önümüzdeki ay hesaplara yatırılmaya başlanacak. Bu konuyla ilgili açıklama yapan Çalışma Bakanı Müezzinoğlu ödemelerin Martta başlayacağını, en geç Mayıs ayında tüm emeklilere ödeneceğini bildirmişti.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.