Ana SayfaKredilerQNB Finansbank’tan Bahara Özel Faiz Oranı İle İhtiyaç Kredisi

QNB Finansbank’tan Bahara Özel Faiz Oranı İle İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Baharın gelmesi ile artan bireysel ihtiyaçlarını bütçesini zorlamadan karşılamak isteyenler QNB Finansbank bahar kredisine başvuru yapabiliyor. Bahar masraflarını karşılamak için QNB Finansbank bahar kredisine başvuru yapanlar uygun vade ve düşük faiz oranıyla kredi kullanabiliyor.

QNB Finansbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Çeşitli masraflarını cüzdanını zorlamadan karşılamak istediği için ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler QNB Finansbank’ın bahara özel başlattığı ihtiyaç kredisi kampanyasına başvuru yapabiliyor. Artan masraflarını uygun vadelere bölerek yavaş yavaş ödemek için QNB Finansbank’ın bahar kredisine başvuru yapanlar düşük faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi kullanabiliyor.

Baharın gelmesi ile artan giyim, dekorasyon veya çeşitli masraflarını bütçesini zorlamadan yavaş yavaş ödeyerek karşılamak isteyenler QNB Finansbank bahar kredisine başvuru yaparak 12 aya varan vadelerle ihtiyaç kredisi kullanabiliyor.

Bütçesini zorlamadan baharın gelmesi ile artan masraflarını karşılamak için kredi kullanmak isteyenler QNB Finansbank bahar kredisine başvuru yaparak 12 ay vadenin yanı sıra %1,17 faiz oranından da yararlanabiliyor. Ayrıca QNB Finansbank ihtiyaç kredisine başvuru yapanlar 3 ay erteleme fırsatından yararlanarak kredinin ödemesine yazın da başlayabiliyor.

Baharın getirdiği masrafları zorlanmadan karşılamak isteyenler 3.000 TL tutarındaki bahar kredisine 12 ay vadeyle başvuru yapmaları halinde kredinin faiz oranı %1,17 olduğundan QNB Finansbank ödenecek aylık taksit tutarı 273 TL oluyor. Bununla birlikte kredinin sigorta masrafları hariç kredi kullananlardan tahsil edilen vergileri ve kredi tahsis ücretini kapsayan yıllık toplam maliyet oranı %19,3968 oluyor.

QNB Finansbank bahar kredisi başvurusu 5030’a SMS göndererek yapılabilirken ön onayın alınması halinde QNB Finansbank şubelerinden kesin başvurunun yapılması gerekiyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.