Ana SayfaKredilerZiraat Bankası İhtiyaç Kredisi 3 Ayda 1 Ödeme İmkanı Sunuyor!

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi 3 Ayda 1 Ödeme İmkanı Sunuyor!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Özel Kredi uygulamarı ile ön plana çıkan Ziraat Bankası esnek ödeme seçenekleriyle de dikkatleri üzerine topluyor! Çalışan kişiler Ziraat Bankası’ndan kredi almaları halinde isterlerse kredi borçlarını her 3 ayda bir ödeyebiliyor. Üstelik Ziraat Bankası’nın özel kredi paketlerinde masrafsız kredilerde bulunuyor. Böylece kredi çekmek isteyen kişiler masrafsız kredi çekebiliyorlar.

Çalışanlara özel olarak kredi veren Ziraat Bankası bu kredi paketi için herhangi bir şekilde ücret talep etmiyor. Böylece Ziraat Bankası aracılığıyla kredi almak isteyen çalışanlar kredi için masraf ödemiyorlar.

Biz kredi paketleri kampanyası dâhilinde verilen bu krediden faydalanmak için Çalışan Biz Tüketici Kredisi paketine başvuru yapmanız gerekiyor. Başvurunuz sonuçlandıktan sonra talep etmiş olduğunuz krediyi alabilirsiniz.

Çalışanlara özel olarak verilen bu kredi kampanyasında maaşını Ziraat Bankası üzerinden alan kişiler daha şanslıdır. Çünkü Ziraat Bankası kredi başvuru esnasında gelir belgesi de talep ediyor. Ziraat Bankası üzerinden maaş alan kişilerin gelir belgesi vermesine gerek kalmıyor.

Kredi kampanyası için belirlenen kredi faiz oranına baktığımızda bu kredi faiz oranının yüzde 1,25 olduğunu görüyoruz. Yüzde 1,25 kredi faiz oranıyla alınabilen bu kredi için maksimum 48 ay vade talep edilebilir.

Kredinin geri ödeme seçeneklerini incelediğimizde Ziraat Bankası masrafsız kredi uygulamasının ayrıca  3 ayda 1 ödemeli olduğu görülüyor. Yani yılda sadece 4 kez ödeme yaparak kredi borcunuzdan kurtulabilirsiniz.

Kredide tahsis ücreti olmasa da sigorta yaptırmak zorunlu olduğu için çeşitli kalemlerde sigorta masrafı ödemeniz gerekebiliyor. Bunun için yıllık olarak 43 lira civarında hayat sigortası primi karşınıza çıkabilmekte.

Eğer kredi uygulamasından 10 bin liralık paket alarak faydalanır ve bu krediyi 3 ayda bir ödeme yaparak geri ödemek isterseniz 4 yıla kadar vade talep edebilmektesiniz. Böylece 16 ay boyunca taksitle 893 lira ödemeniz gerekir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.