Ana SayfaEkonomiSon Dakika: Akdağ 12 500 Personel İçin Düğmeye Bastı!

Son Dakika: Akdağ 12 500 Personel İçin Düğmeye Bastı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Sağlık personeli için müjdeli haber Sağlık Bakanı Recep Akdağ’dan geldi. Uzun süredir beklemede olan sağlık personeli için işlemlerin başlatıldığını belirten Akdağ, sürecin onay aşamasında olduğunu belirtti. Ülke genelinde başlayan milli istihdam seferberliği kapsamında kamu ve özel sektörde personel alımları her geçen gün artıyor. Yaşanan ekonomik sıkıntılar sebebi ile işsiz kalan kişilerin artması ve 15 Temmuz darbe girişimi nedeni ile kamudan çok fazla işten çıkarılan vatandaş olmuştu. Özel sektördeki şirketlere kayyum atanması ile işsiz sayısında oldukça büyük artış yaşanmış ve işsizlik seviyesi yükselmişti. Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan yetkililer enflasyon ve işsizlik oranlarının kısa süre içerisinde tek haneli rakamlara düşmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını söylemişti. Açıklamalardan sonra müjdeli haber Akdağ’dan geldi. Akdağ personel alımında onay sürecinde olunduğunu kısa sürede atamaların gerçekleşeceğini söyledi.

12 Bin 500 Personel Alınacak

Sağlık Bakanlığı’na alınacak 12 bin 500 personel için çalışmaların son hız devam ettiğini belirten Akdağ, sürecin devam ettiğini herhangi bir problem olmadığını söyledi. Kısa sürede sürecin tamamlanacağını belirten Akdağ, sürecin onay aşamasında olduğunu belirtti.

Bakanlıktan Onay Bekleniyor

Twitter üzerinden açıklama yapan Bakan, 12 bin 500 sağlık personeli alımı konusunda bir problem olmadığını, Maliye Bakanlığı’nın vize sürecini tamamlayıp onay vereceğini ve sonrasında ÖSYM ‘nin müracaat ve yerleştirme işlemlerini gerçekleştireceğini sonrasında ise atamaların gerçekleştirileceğini söyledi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.