Ana SayfaBanka İş İlanlarıVakıf Katılım Bankası Genel İş Başvurusu ve Detayları

Vakıf Katılım Bankası Genel İş Başvurusu ve Detayları

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıf Katılım Bankası Genel Başvuru başlığı altında iş ilanı yayınladı.

Vakıf Katılım Bankası Genel Başvuru niteliğinde duyurmuş olduğu banka iş ilanı kapsamında yapılan başvuruları, ilerleyen zamanlar içerisinde bankanın kadrosunda oluşabilecek açık pozisyonlar için değerlendirme yapacaktır. Vakıf Katılım, aradığı niteliklere uygun olan adaylar ile istihdam etmek için iletişime geçecektir.

Vakıf Katılım’ın ilan etmiş olduğu banka iş ilanına başvuru yapacak adayların hangi alanda görev almak istediklerini CV’lerinde belirtmeleri gerekmektedir. Yine benzer şekilde istihdam edilmek istedikleri ili de özellikle belirtmeleri gerekmektedir. Banka başvuru yapacak adayların başvuru yapacakları alan kapsamında en az 1 sene deneyim kazanmış olmalarını istemektedir. 1 yıldan daha uzun bir süre ilgili alan kapsamında deneyim sahibi olmuş adayların CV’lerinde bu durumu belirtmeleri kendi artılarına olacaktır. Banka bu bireylerin başvurularını daha önce değerlendirmeye alacaktır.

Banka personel alımı başvurusunda bulunacak adayların üniversitelerin örgün eğitim programlarındaki ilgili bölümlerden mezun olmalarını isteyen Vakıf Katılım Bankası, aynı zamanda adayların katılım bankacılığı hakkında bilgi sahibi olan, öncesinde tecrübesi olan adayları tercih edecektir. Adayların katılım bankacılığı ile ilgili olan bankacılık prensiplerini benimsemiş olmaları gerekmektedir.

Başvuru yapacak erkek adayların ya askerliklerini yapmış ya da muaf tutulmuş olmaları gerekmektedir. Eğer yapılmadıysa da en az 2 sene olmak üzere tecil ettirmiş olunmalıdır. Önceki dönemlerde hiç banka tecrübesi kazanmamış adaylar için Vakıf Katılım Bankası yaş sınırı belirtmiştir. Bu sınıf erkekler için 30, bayanlar için ise 28’dir. Tecrübesi olmayıp başvuru yapacak adayların belirtilen bu yaşları geçmemiş olmaları gerekmektedir.

Vakıf Katılım Bankası’nın Genel Başvuru adı altında duyurmuş olduğu banka iş ilanı başvuruları 30 Haziran 2017 Cuma günü sona erecektir.

İlgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/vakif-katilim-bankasi-a-s-genel-basvuru-1519049

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.