Ana SayfaKredilerZiraat Bankası Masrafsız İhtiyaç Kredisi

Ziraat Bankası Masrafsız İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Kredi çekmesi sizden, masraflar Ziraat banktan.

Kredi çekildiği zamanlarda, ihtiyaç tutarı fark etmeksizin bankalar tarafından dosya masraf ücretleri de müşterilerden tahsil ediliyor. Bu durumlarda büyük sıkıntı yaşayan ve sürekli olarak ihtiyaç kredisi çekme işlemlerini gerçekleştiren müşteriler tarafından, yoğun şikâyet ve değişim talebi alan bankalar, masrafsız kredi verme yoluna doğru zaman zaman kampanyalar başlatabiliyor. Ziraat bankası, kredi tutarları fark etmeksizin masraf tutarlarını ve dosya giderlerinin tamamını kendini karşılamaktadır. Bu durum birçok kişiyi yakından ilgilendiriyor. 10 bin TL tutarında krediye 500 TL dosya masrafı ödemesinden kurtaran banka, tüketicilerine en iyi şartlarda ödeme seçenekleri sunuyor.

Dosya masrafının alınmaması kullanıcılar açısından büyük fırsat olarak değerlendiriliyor.

Dosya masrafı, Türkiye’de hizmet vermekte olan tüm bankalar tarafından kredi çekme esnasında alınan bir tutardır. Kişiler kredi ödemelerinin içinde çektikleri kredi tutarına ek olarak masrafları da ödemeyi kabul ediyor. Bazı durumlarda nakit temini gerçekleştirilirken kişilerden ödeme esnasında kesiliyor. Ziraat bankasının sunmuş olduğu kredi ürününde, üstelik hiç bir sıra dışı ek yaptırım veya farklı kredi faizleri talep edilmiyor. Normal kredi alımı gerçekleştirildiği gibi aynı şekilde ve aynı faiz oranlarında ödeme kabul edilmektedir. Farklı bankalar masraf talep etmedikleri esnada, farklı sigorta yaptırım taleplerinde bulunabilir. Bu gibi durumlar da talep edilmemekte. Özellikle iş amaçlı olarak sürekli kredi çekimi gerçekleştiren ticari kurumlar için büyük kar sağlayacak ve değerlendirilmesi gereken kredi paketleri arasında yer almakta. İstenen kredi dosya masrafları normal şartlar altında %5 ini geçemezken, yüklü kredi çekimlerde dosya masrafları bir hayli yüksek tutarları bulabiliyor. Bu gibi durumların önüne geçerek kar edebilmek için özel olarak uygulanması gereken dosya masrafsız kredi, birçok kişi tarafından şimdiden sıklıkla kullanılarak kar yolunda ilerlemek için iyi bir adım sayılıyor. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.