Ana SayfaBanka İş İlanlarıDenizbank İş Analisti Alımları Yapıyor!

Denizbank İş Analisti Alımları Yapıyor!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Denizbank, İş Analisti alımları yapacağını duyurdu.

Bünyesinde istihdam etmek üzere, yapılan projelerde, ilgili iş kolları ile birlikte iletişim de koordinasyonunun sağlanması için banka personel alımları yapacağını duyuran Denizbank, en az üniversite mezunu, 3 yıl alanında deneyim sahibi olmuş İş Analisti alımları gerçekleştirecek.

2017 banka personel alımları kapsamında pek çok alım gerçekleştiren Denizbank, pek çok alanda bir çok şubesi için ilanlar açtı. Teknik Destek Uzmanınından  Operasyon Destek Görevlisine, Çağrı Merkezi Yetkilisinden Mobil Satış Temsilciliğine kadar pek çok alanda banka iş ilanı yayınlayan banka, kadrolarını genişletmeyi, verdiği hizmetleri daha hızlı bir şekilde daha kaliteli olması için uğraşmaktadır.

Sitem ve kullanıcı kabul testlerinde test desteğini verilmesinden, proje belgelerinin kaliteli ve zamanında hazırlanmasına, raporlamadan bilgilendirmeye kadarki görevlerde istihdam etmek için İş Analisti alımlarına başvuru yapacak adayların üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmaları gerekmektedir. Bu bölümler İşletme. Bilgisayar, Matematik, Endüstri, Fizik ve benzeri gibi bölümlerdir. Adayların ileri seviyede ingilizce bilmeleri, buna ek olarak MS Office programları hakkında donanımlı bilgiye sahip, hızlı ve pratik kullanabilme yeteneğinin olması talep edilmektedir. SQL konusunda bilgisi olan adayları tercih edecek olan banka, adaylarda analitik düşünme yeteneğinin gelişmiş olmasını, oluşan problemlere hızlı ve pratik çözümler getirebilmesini istemektedir.

Esnek çalışma saatlerine uyumluluk, takım çalışmalarında başarı gibi kriterlere uygun olan adayların başvuru yapmalarını isteyen Denizbank, erkek adayların da askerliklerini bitirmiş ya da en az 2 sene olmak üzere tecil ettirmiş olmalarını istemektedir.

Denizbank tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/intertech-is-analisti-1672150?

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.