Ana SayfaKredilerVakıf Katılım’dan Tüm İhtiyaçlara Avantajlı Finansman Desteği!

Vakıf Katılım’dan Tüm İhtiyaçlara Avantajlı Finansman Desteği!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıf Katılım Bankası, yaz döneminde duyacağınız tüm nakit ihtiyaçları için avantajlı bir finansman desteği sunuyor.

Katılım bankacılığı prensipleri gereği faizsiz olarak finansman desteği sağlayan Vakıfbank, avantajlı ihtiyaç finansmanı kâr payı oranlar ve 48 aya kadar uzayan vade seçenekleri ile finansmanınızı temin etmenize olanak sağlıyor.

Vakıf Katılım Bankası, düzenlediği ihtiyaç finansmanı ile birlikte sağlık harcamaları, eğitim giderleri, tadilat, taşınma, dekorasyon masrafları, beyaz eşya, mobilya ya da teknolojik cihaz alışverişleri ve borç kapatma, borç transfer etme gibi tüm nakit ihtiyacı gerektiren durumlarınızı çözüme kavuşturmanıza olanak sağlıyor. Avantajlı kâr payı oranları ve 48 aya kadar uzayan vade seçenekleri eşliğinde Vakıf Katılım Bankası tarafından düzenlenen ihtiyaç finansmanı ürününden faydalanabilirsiniz.

Vakıf Katılım Bankası’ndan ihtiyaç kredisi temin etmeniz için yanınıza nüfus cüzdanınızı ya da sürücü belgenizi, çalışma durumunuza göre ve ek gelir durumunuza göre düzenlenen maaş bordrosu, SGK dökümü, maaş hesap cüzdanı, kira kontratı gibi gelir belgelerinizi ve ikamet ettiğiniz adresi gösteren son 3 ay içerisinde adınıza düzenlenmiş elektrik, doğalgaz, telefon ya da su faturalarından bir tanesini alarak size en yakın Vakıf Katılım Bankası’ndan kredi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Vakıf Katılım Bankası 5 bin Türk Lirası İhtiyaç Finansmanı Ödeme Planı

Vakıf Katılım Bankası’ndan 5 bin Türk Lirası tutarında ihtiyaç finansmanı talep etmeniz ve bu ihtiyaç finansmanınız için de 36 ay vade seçeneği ile ödeme planı oluşturmanız halinde uygulanacak aylık sabit ihtiyaç finansmanı kâr payı oranları yüzde 1,34 olurken, ödeme yapacağınız eşit taksit tutarı da 184 Türk Lirası’na tekabül edecektir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.