Ana SayfaGündemYapı Kredi Dijital Bankacılıkta Ödüle Doymuyor!

Yapı Kredi Dijital Bankacılıkta Ödüle Doymuyor!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapı ve Kredi Bankası bir yandan Türkiye’nin dijital bankaları arasındaki yerini korurken, bir yandan da bu alanda devrim niteliğinde uygulamaları ile ödüller almaya devam ediyor.

Yapı ve Kredi Bankası’na, Stevie International Business Awards adlı iş dünyasının önemli yarışmalarından biri tarafından ödül verildi. Ödülleri dijital bankacılık alanındaki ana kategorilerde alan Yapı Kredi, bu alanda dünya çapındaki başarısını da kanıtlamış oldu.

Türkiye’nin dijital bankası unvanına sahip olan Yapı Kredi Mobil ile Bankacılık, finansal Servisler, Deneysel – İnovasyon, İşletme – Kurum, kategorilerinde Altın Stieve ödülü aldı. Entegre Mobil Deneyimi kategorisinde Gümüş Stieve alan bankanın web sitesi de finansal Servisler ve Bankacılık kategorilerinden ödüle hak kazandı.

Geçtiğimiz 9 ay içinde Yapı ve Kredi Bankası tarafından sunulan önemli teknolojiler ile ilgili Banka’nın Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan açıklama yaptı. Yakup Doğan açıklamasında Yapı Kredi olarak dijital bankacılık alanındaki önceliklerinin insan odaklı teknolojiler üretmek olduğunu, müşterilerinin bankacılık ile ilgili işlemlerini zaman ve mekana bağlı olmaksızın kolayca yapabilmeleri için imkanlar yaratma amacında olduklarını, bu anlayışla ilerleyerek epey bir zamandır dijital bankacılık alanında yeni teknolojiler üreterek yol aldıklarını, bu yolla bankacılığın geleceğini yapılandıracaklarını söyledi.

Yakup Doğan, kullanıcıların göz ve damar bilgilerinin sisteme kaydedilmesinden yola çıkılan Göz – ID uygulaması, ATM’lerde temas olmadan sadece QR kodu ile para çekmeyi sağlayan MobilNakit uygulaması ve akıllı cihazlarda mesajlaşamadan daha hızlı para transferi imkanı sağlayan Bankacı Klavye uygulaması gibi projelerle dijital bankacılık alanında liderlik ettiklerini, Yapı Kredi’nin Türkiye’de ilklerin bankası olarak yoluna devam edeceğini de sözlerine ekledi. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.