Ana SayfaKredilerQNB Finansbank Teminatsız İhtiyaç Kredisi!

QNB Finansbank Teminatsız İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

QNB Finansbank avantajlı ihtiyaç kredileri arasında yer alan bu kredi seçeneği ile bayram öncesinde ihtiyaç sahiplerinin nakit sorunlarının çözülmesi amaçlanıyor.

Bankaların uygun faizli ihtiyaç kredileri arasında bulunan QNB Finansbank ihtiyaç kredisinde kredi kullanmak isteyenlerden herhangi bir teminat istenmemektedir. Düşük faiz oranları ile kullanılabilen bu kredi için şubeden kredi başvurusu yapılabildiği gibi internet yoluyla online ihtiyaç kredisi başvurusu da yapılabilmektedir.

En uygun ihtiyaç kredisi arayanlar için uygun olan bu kredi seçeneğinde QNB Finansbank kredi tutarının binde 5’i tutarında kredi masrafı almaktadır. Faiz oranları kredi sahibinin bankalardaki durumuna, yaşına, cinsiyetine, kredinin tutarına ve vade seçeneğine göre değişmektedir.

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak kredisi onaylanan kişilerden nüfus cüzdanının aslı ya da noterden onaylı sureti, adres kayıt sistemindeki bilgilerinin güncel olmaması durumunda adres belgesi, son 3 aya ait doğalgaz, elektrik, su gibi faturalardan biri, limit ile ön onay alınamaması durumunda gelir belgesi gibi evraklar gerekmektedir. Bu ihtiyaç kredisinde banka müşterilerine 48 aya kadar vade seçeneği sunmaktadır.

Nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen müşteriler QNB Finansbank kredi başvurusu yaparak bu kredi imkanından faydalanabilirler. En uygun faizli ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen ve QNB Finansbank’ta kredisi onaylanarak 30.000 lira alan bir müşterinin 48 ayda geri ödemek istediğini bildirdiği takdirde krediye uygulanan aylık faiz oranı yüzde 1.26 olmakla birlikte kredinin aylık taksitleri 883.51 lira olmaktadır. 48 ayın sonunda toplam kredi ödemesi 42.558,48 lira olarak hesaplanırken, kredinin yıllık toplam maliyeti yüzde 18.43 olarak hesaplanır. QNB Finansbank avantajlı ihtiyaç kredisi ile banka gerekli gördüğü hallerde kefil isteme hakkını saklı tutar. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.