Ana SayfaGündemGaranti Bankası’ndan Okula Dönüş Kampanyası!

Garanti Bankası’ndan Okula Dönüş Kampanyası!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası Bonus Kart sahiplerine okul alışverişlerinde 60 lira bonus kazandırıyor. Ayrıca Miles & Smiles kredi kartı sahiplerine de 2.000 uçuş mili kazanıyorlar.

Garanti Bankası Okula Dönüş Kampanyası

Okulların açılma heyecanının eylül ayında başlayacak olması sebebiyle Garanti Ödeme Sistemleri de kredi kartı kullanan müşterileri için çok özel fırsatlar içeren kampanyalar sunuyor. Eylül ayının sonuna kadar Garanti Bankası kredi kartları ile harcama yapanlar ekstra uçuş mili ve bol miktarda bonus kazanma şansını elde ediyorlar.

60 Lira Bonus Kazanma İmkanı

Garanti Bankası Okula Dönüş Kampanyası dahilinde Bonus kart sahipleri Bonus’a üye işletmelerden yapacakları eğitim, kırtasiye, giyim ve market gibi alışverişlerinde 25 Eylül 2917 tarihine kadar 10 lira ve üzerindeki alışverişler için yaptıkları ilk 2 harcamada 5’er lira, 3. ve 4. alışverişlerde 10’ar lira, 5. ve 6. alışverişlerde 15’er lira olmak üzere toplam olarak 60 lira kazanıyorlar. Garanti Bankası Bonus Kart sahipleri kampanyadan faydalanabilmek için ilk harcamalarını yapmadan önce SMS göndermek ya da BonusFlaş uygulamasından kampanyaya katılmak durumundalar.

2.000 Uçuş mili Kazanma İmkanı

Miles & Smiles kredi kartına sahip olan müşteriler de 24 Eylül 2017 son tarih olmak üzere kampanya dahilinde yaptıkları her market, giyim, eğitim ve kırtasiye alışverişlerinde ekstra 200 mil kazanıyorlar. Kampanya dahilinde kart sahiplerinin toplamda 2.000 mile kadar kazanma şansları bulunuyor. Garanti Bankası’nın bu kampanyasından yararlanmak isteyen kart sahiplerinin de ilk alışverişlerinden önce SMS yollayarak kampanyaya katılması ya da BonusFlaş uygulamasından katılım göstermesi gerekiyor.

Eylül ayında okulların açılacak olması sebebiyle Garanti Bankası Okula Dönüş Kampanyası ile 60 lira bonus ve 2.000 uçuş mili kazanma fırsatı veriyor. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.