Ana SayfaBanka İş İlanlarıBugün Son Gün! Türkiye Finans Bilgi İşlem Departmanı Personel Alımı!

Bugün Son Gün! Türkiye Finans Bilgi İşlem Departmanı Personel Alımı!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye Finans Katılım Bankası Veri Ambarı Uzmanı pozisyonu için personel ihtiyacı olduğunu duyurarak bu pozisyona başvuru yapacak adaylarda aradığı özellikleri bildirdi.

Türkiye’de katılım bankacılığı alanında lider bankalardan biri olan Türkiye Finans Katılım Bankası tecrübeli personel alımı yapacağını duyurduğu açıklamasında üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden, tercihen Bilgisayar Mühendisliği ya da Matematik Mühendisliği Fakülteleri’nden mezun ya da bu fakültelerde öğrencilikleri süren adayların başvuru yapmasını istiyor.

Banka Deneyimli Eleman Alımı

Banka deneyimli personel alımı ile ilgilenen adayların bu alanda en az 2 yıl tecrübeli olması şartının arandığı duyuruya göre; doktora derecesine sahip adayların tercih sebebi olduğu, Veri Ambarı ve İş Zekası alanlarında daha önce çalışmış olmaları, veri tabanı tasarımı, query optimizasyonu konularına hakim, datamart, veritabanı, ilişkisel veri tabanı ile ilgili temel kavram ve yapıları bilen, veri modellemede gerekli tasarım araçlarını kullanabilen, iş ile ilgili sorumluluklarının bilincinde olabilecek, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek, insna ilişkileri güçlü, ekip çalışmasına yatkın kişiler olması isteniyor.

Deneyimli Personellerin Görevleri

Türkiye Finans tecrübeli uzman personel alımı ile işe alınarak göreve başlayacak olan kişiler datamart ve veri ambarı tasarımlarının geliştirilmesi ve bakımının yapılması, veri entegrasyon ihtiyaçlarının karşılanması, veri ambarında veri kalitesinin artırılması ile ilgili çalışmalar yapılması, verilerin bütünlüğünün sağlanması, bilgi kirliliğinin önlenmesi gibi sorumluluklara sahip olacaklar.

En az 2 yıl deneyimli adayların başvurularının değerlendirmeye alınacağını bildiren Türkiye Finans Katılım Bankası işe aldığı yeni personelleri bilgi işlem departmanında sürekli ve tam zamanlı olarak uzman kadrosunda çalıştıracak.

Türkiye Finans İş Başvuruları

29 Ağustos 2017 (bugün) başvuruların kabul edileceğini son tarih olarak bildiren banka Türkiye Finans iş başvurusu yapmak isteyen erkek adayların askerlik görevlerini tamamlamış ya da tecilli olmalarını istiyor.

Türkiye Finans Katılım Bankası iş başvuruları ile ilgilenen ve bu duyurudaki işin tanımını detaylı olarak öğrenmek isteyenler aşağıdaki bağlantıdan gerekli tüm bilgilere ulaşabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/turkiye-finans-katilim-bankasi-veri-ambari-uzmani-1804840

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.