Ana SayfaKredilerTEB Şubeye Gitmeden Kullanılan Pratik İhtiyaç Kredisi!

TEB Şubeye Gitmeden Kullanılan Pratik İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türk Ekonomi Bankası sunduğu Şubesiz Bankacılık hizmeti ile müşterilerine bankaya gitmesine gerek kalmadan pratik ihtiyaç kredisi fırsatı sağlıyor.

TEB kolay ihtiyaç kredileri arasında bulunan bu kredi ve diğer tüm kredilerinde müşterilerine sunduğu kolaylıklar ile öne çıkıyor. Türk Ekonomi Bankası’nda kredi kullanımının yanı sıra bütün bankacılık hizmetleri online olarak yapılabiliyor.

TEB’in Şubesiz Bankacılık Hizmeti

TEB kredi faiz oranlarının diğer bankalara göre düşük olması da banka tarafından müşterilere sağlanan avantajlar arasında yer alıyor. TEB uygun faizli kredilerde şubecilik ile ilgili masraflar olmadığı için faiz oranlarının düşük olması sağlanabiliyor.

TEB bireysel kredi başvurusu yapmak isteyen bu müşteriler bu başvurularını bankanın web sitesi üzerinden yapabildikleri gibi CEPTETEB uygulaması üzerinden de yapabiliyorlar. CEPTETEB ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak hızlı ve güvenli bir şekilde kredi kullanmanın avantajlarından faydalanan kişiler bir yandan da bankanın sunduğu düşük faizlerden yararlanıyor.

Kefilsiz Teminatsız İhtiyaç Kredisi

Kefilsiz ve teminatsız ihtiyaç kredileri arasında bulunan TEB pratik ihtiyaç kredisi ile en az 1.000 lira tutarında kredi kullanılabilirken, en fazla kullanılabilen kredi tutarı da 30.000 lira olarak belirlenmiş. Bu kredi için banka kefil ya da teminat istememektedir. TEB ihtiyaç kredisi vade seçenekleri ise en fazla 36 aya kadardır.

TEB İhtiyaç Kredisi Başvurusu

Türk Ekonomi Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak 20.000 lira kredi kullanmak istediğini bankaya online olarak beyan eden ve banka tarafından yapılan değerlendirme sonucunda kredi kullanmasına engel bir durum olmadığı tespit edilen bir müşteri 36 ay vade seçeneğini tercih ettiği takdirde aylık kredi ödemesi 812,65lira olur. Bu kişiye uygulanan aylık faiz oranı yüzde 1.85 olurken, kredi bitiminde ödenen toplam tutar da 29.255,21 lira olarak hesaplanır. Krediye uygulanan yıllık maliyet oranı da yüzde 30.14’tür.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.