Ana SayfaKredilerFibabanka’dan 10.000 TL Yıldız Kredi!

Fibabanka’dan 10.000 TL Yıldız Kredi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Fibabanka borcuna sadık müşterileri için özel avantajlar sağlayan faiz oranları ile Yıldız Kredi imkanını sunuyor.

İhtiyaç Kredisi Başvurusu

Fibabanka ihtiyaç kredileri arasında yer alan bu kredi seçeneği ile banka müşterileri özel faiz oranlarından yararlanarak kredilerini kullanabiliyorlar. Fibabanka ihtiyaç kredisi başvurusu için en yakın banka şubesine gitmek yeterli oluyor. Ayrıca internet üzerinden de online ihtiyaç kredisi başvurusu yapılarak bu krediden yararlanmak mümkün.

Fibabanka Yıldız Kredi Faiz Oranları

Fibabanka ihtiyaç kredisi faiz oranları dahilinde olan Yıldız Kredi faiz oranları bu kampanyada yüzde 1.29’dan başlamak suretiyle düzenlenmiş. Kredi notu en az 1.400 ve üzerinde olan müşterilerin hedeflendiği bankanın bu kredisinde kredi tahsis ücreti, vergiler ve sigorta masrafı da tahsil edilmektedir. Sigorta masrafının ne kadar olacağı kredi kullanımı sırasında belli olup, kişinin cinsiyeti, yaş, kredinin vadesi ve tutarına göre değişmektedir. Fibabanka sağladığı tüm kredilerde kappanya şartlarını değiştirme ve serbestçe değerlendirme hakkını saklı tutar.

Bankaların en uygun ihtiyaç kredileri arasında değerlendirilebilecek olan Fibabanka’nın bu ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanan müşteriler için tüm kredi tutarları ve tüm vade seçeneklerinde toplam tutarın üzerinden yüzde 0.5 oranında kredi tahsis ücreti alınmaktadır.

Fibabanka 10.000 Lira Yıldız Kredi

Fibabanka Yıldız Kredi başvurusu yaparak gerekli değerlendirmelerden geçen ve kredisi onaylanan bir müşteri 10.000 lira tutarında kredi kullanır ve 48 ayda geri ödeyeceğini taahhüt ederse aylık faiz oranı yüzde 1.29 olarak hesaplanır ve aylık taksit tutarı 296.77 lira olur. Bu kredi tutar ve vadesinde alınan kredi tahsis ücreti BSMV dahil 322.05 lira, toplam masrafların tutarı 374.55 liradır. Krediye uygulanan yıllık maliyet oranı yüzde 20.5953 olup, kredi bitiminde ödenecek toplam tutar 14.244,96 liradır. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.