Ana SayfaGündemING Bank 50.000 TL Taşıt Kredisi!

ING Bank 50.000 TL Taşıt Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

ING Bank taşıt kredisi faiz oranları kişilerin bütçesine uygun hale getirilerek araç sahibi olmak isteyenlere banka tarafından imkan tanınmıştır. Kefilsiz araç kredileri arasında yer alan ING Bank’ın bu kampanyasında teminat olarak kredi bitimine kadar satın alınan araç rehin gösterilmektedir. ING Bank kredi kullanımlarında gerekli gördüğü hallerde kefil isteme hakkını saklı tutar.

ING Bank Taşıt Kredisi Başvurusu

ING Bank en uygun taşıt kredisi başvurusu yapmak isteyenler kendilerine en yakın bana şubesine giderek müşteri temsilcilerinden detaylı bilgi alabilir ve kredi başvurularını yapabilirler. Ayrıca online kredi başvurusu şeklinde de ING Bank’ın bu kredisine başvuru yapılabilmektedir. Kredi kullanımları sırasında tek seferlik olmak üzere toplam kullanılan kredi tutarı üzerinden yüzde 0.5 oranında kredi tahsis ücreti alınır. Bu ücrete zde 5 oranındaki BSMV dahil değildir. ING Bank online kredi başvurusu yaparak bu krediden kullanan müşterilerin kaskosunu banka aracılığıyla yaptırmaları zorunludur.

ING Bank Taşıt Kredisi Faiz Oranları

ING Bank taşıt kredisi başvurusu yaparak kredi kullanımı banka tarafından uygun görülen müşteriler 3 ay ile 6 ay arasında vade seçeneğini tercih ettiklerinde krediye uygulanan aylık faiz oranı yüzde 1.08’dir. Tercih edilen vade seçeneği 7 aydan 48 aya kadar olduğu durumlarda ise krediye yüzde 1.34 oranında aylık faiz uygulanır. ING Bank’ın bu kredisi ile en çok 50.000 liraya kadar kredi kullanımı sağlanır.

ING Bank 50.000 Lira Taşıt Kredisi

ING Bank en uygun kredi başvurusu ile 50.000 lira taşıt kredisi kullanan ve 48 ayda geri ödemek isteyen bir müşterinin aylık taksit tutarları 1.503 lira olur. Aylık faiz oranı yüzde 1.34, kredi bitiminde ödenecek toplam tutar, 72.385,69 lira, bu yutar ve vadedeki kredinin masrafı 250 liradır. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.