Ana SayfaKredilerŞekerbank 50.000 TL Özgür Kredi!

Şekerbank 50.000 TL Özgür Kredi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Şekerbank avantajlı ihtiyaç kredisi imkanından yararlanmak isteyen müşterilerini 48 vade seçeneği ve uygun faiz oranlı bu kredi kampanyası ile memnun ediyor.

Şekerbank Özgür Kredi

Bankaların uygun ihtiyaç kredileri kapsamında olan Şekerbank Özgür Kredi ile nakit ihtiyacına çözüm bulmak isteyen kişiler online ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak ya da banka şubesine gidip müşteri temsilcilerinden bilgi alarak kredi başvurusu yapabiliyorlar. Şekerbank’a ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak kredisini kullanan müşterilere hayat sigortası zorunludur. Hayat sigortası primlerinin yıllık olarak ne kadar olduğu kredi sahibinin yaşına, bankalardaki durumuna, cinsiyetine, kullanılan kredinin tutarına ve vadesine göre değişkenlik gösterdiğinden dolayı kredi kullanımı sırasında belli olmaktadır.

Şekerbank ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1.55’tir. Bu krediyi kullanan Şekerbank müşterilerinin Özgür Tarifeler içinde bulunan tarife paketlerinden en az bir adedini kullanıyor olması zorunludur. Bu paketler kapsamında müşteriler için düzenlemiş özel bankacılık hizmetleri bulunmaktadır. Şekerbank ihtiyaç kredisi online başvuru yaparak banka tarafından sağlanan bu kredi imkanından hızlı ve kolay bir şekilde faydalanmak mümkündür.

Şekerbank Avantajlı İhtiyaç Kredisi               

Şekerbank avantajlı ihtiyaç kredisi kullanımı sırasında 3 ay ile 48 aylık vade seçeneklerinde kredinin toplam tutarının yüzde 15’i oranında KKDF, yüzde 5’i oranında BSMV, yüzde 0.5 oranında da kredi tahsis ücreti alınır.

Banka en uygun ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen ve Şekerbank’a kredi başvurusu yaparak 48 ay vadeli 50.000 lira kredi kullanan bir müşterinin aylık kredi taksitleri 1.584 lira olurken, bu krediye uygulanan aylık faiz oranı yüzde 1.55’tir. Kredi bitiminde ödenecek toplam tutar 76.032 lira, bu tutar ve vadedeki kredinin tahsis ücreti de 250 lira olarak hesaplanır.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.