Ana SayfaKredilerQNB Finansbank Düşük Faizli 50.000 TL Konut Kredisi!

QNB Finansbank Düşük Faizli 50.000 TL Konut Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

QNB Finansbank en uygun konut kredisi ile ev sahibi olmak isteyenlere avantaj sunuyor. Banka tarafından sağlanan bu konut kredisi kampanyasında faiz oranının 0.99 olması dikkat çekiyor.

QNB Finansbank Kredi Başvuruları

Bankaların en uygun konut kredileri içinde yer alan QNB Finansbank’ın bu avantajlı kredisi için online kredi başvurusu yapılabiliyor. Konut kredisi kullanmak isteyenler ayrıca kendilerine en yakın QNB Finansbank şubelerine giderek bu kredi ile ilgili tüm bilgileri alıp kredi başvurularını da yapabiliyorlar. Başvurular internetten yapıldığı takdirde ön onay sonrasında banka müşteri temsilcileri başvuru sahibini arayarak gerekli tüm detaylar konusunda bilgilendiriyorlar.

QNB Finansbank Konut Kredisi Kullanımı

QNB Finansbank konut kredisi kullanımı için başvuru yapan kişilere 1 ile 120 ay arası vade seçeneği sunuluyor. Kredi kullanımı sırasında bir sefere mahsus olmak üzere kredi tahsis ücreti alınır. Kredi tahsis ücreti kredi tutarı üzerinden yüzde 0.5 oranındadır. En düşük faizli konut kredisi QNB Finansbank’ta 0.99 aylık faiz oranı 1 -120 ay arası vadelerde geçerlidir. Bu kredide ayrıca sigorta zorunluluğu da olmakla birlikte, sigorta prim tutarı kredinin tutarı, vadesi, kredi sahibinin bankalardaki durumu, yaşı ve cinsiyetine göre değişmektedir. QNB Finansbank kredi faiz oranlarını ve diğer kredi kullanım şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.

QNB Finansbank 50.000 Lira Konut Kredisi

QNB Finansbank konut kredisi başvurusu yaparak 50.000 lira konut kredisi kullanmak ve bu krediyi 60 ay vadede geri ödemek isteyen bir kişiye uygulanan aylık faiz oranı 0.99’dur. Aynı kişinin aylık kredi taksitleri 1.109 lira olur. Toplam masraflar 914 lira olarak hesaplanırken, krediye uygulanan toplam faiz 16.551,57 lira, kredi bitiminde ödenecek toplam tutar da 67.465,57 lira olarak hesaplanabilir. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.