Ana SayfaBanka İş İlanlarıGaranti Bankası Yeni Personel Alımları!

Garanti Bankası Yeni Personel Alımları!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası bünyesine BBVA Koordinasyon Yetkilisi Uzmanı pozisyonunda çalıştırılmak üzere yeni personel alımı yapıyor. Banka tarafından işe alınacak olan yeni banka personelleri ile ilgili aranan nitelikleri ve iş başvurusu ile ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Üniversite Mezunu Personel Alımı

Garanti Bankası personel alımı iş başvurusu için aranan niteliklerin ilki başvuru yapacak olan adayların 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin Mühendislik, İşletme, Ekonomi veya Finans bölümlerinden mezun olması istendiği olarak dikkat çekiyor.

Banka personel alımları iş başvurusu yapacak olan adaylarda Microsoft Office programlarını, özellikle Excel ve Powerpoint uygulamalarını etkin şekilde kullanma, sunum hazırlama ve yapma konusunda başarılı olma, İngilizce bilmek ve yazılı-sözlü şekilde rahatlıkla kullanabilme, yeniliklere açık, araştırma anlamında istekli, ekip çalışmasına uyumlu, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilme gibi özellikler aranmaktadır.

Garanti Bankası personel alımı ile ilgili iş başvurusu yapmak isteyen erkek adayların askerliklerini yapmış olmaları veya 2 yıl tecil ettirmiş olmalarının istenmesinin yanı sıra işe alınacak olan yeni banka personelinin iletişimi güçlü, sonuç odaklı olarak çalışabilen, pozitif düşünme yetisine sahip kişiler olması istenmektedir. Bu niteliklere sahip olan kişilerin son başvuru tarihi geçmeden başvuru yapmaları istenmektedir.

Yeni Personellerin Görevleri

Garanti Bankası personel alımı iş başvurusu sonrası ilgili departmanda işe alınan yeni personeller BBVA ile fonksiyonel çalışmalarda bulunmak, koordinasyonu sağlamak, alınan kararların takip edilmesi ve birimde gerçekleşen çalışmaların raporlanması, BBVA kaynaklı olan yeni uygulamaları araştırmak ve bu uygulamaları Garanti Bankası’na entegre etmek gibi görevler üstlenecekler.

Garanti Bankası İş Başvuruları

Garanti Bankası iş başvuruları için gerekli niteliklere sahip olan adaylar son başvuru tarihi olan 26 Ekim 2017 olarak bildirilmiştir. Başvuru ile ilgili diğer detaylara aşağıdaki linkten ulaşılabilir.

http://www.kariyer.net/is-ilani/garanti-bankasi-bbva-koordinasyon-yetkilisi-yonetmeni-1862052

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.